Ensitreffit-pari luovuttaa liittonsa suhteen – keskinäinen vetovoima hälyttävän heikolla tasolla

Ensitreffit-pari luovuttaa liittonsa suhteen - keskinäinen vetovoima hälyttävän heikolla tasolla 0:30
Tiistain jaksossa nähdään kohtaus, jossa paljastuu Julian ja Waltterin suhteen todellinen tilanne.

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa eletään pian loppuratkaisujen aikaa. Tiistai-illan jaksossa selviää jo, miten yksi avioliitoista päättyy. Varo juonipaljastuksia!

Ensitreffit alttarilla -sarjassa on koko syksyn ajan seurattu lappeenrantalaisen Waltterin, 28, ja espoolaisen Julian, 28, kipuilua tuoreessa liitossaan, ja pari viikkoa sitten kaksikko päätyi kokeilemaan uutta lähestymistapaa. 

He päättivät jatkaa suhdettaan puhtaasti kaveripohjalta, ja sen jälkeen suhde on kehittynyt selvästi parempaan suuntaan.

Romanttisten tunteiden puutteesta kärsinyt Julia jopa kehui viime jaksossa Waltteria vuolaasti ja totesi, ettei ole ollut koskaan aiemmin suhteessa ihmisen kanssa, joka olisi niin avoin ja tunneälykäs.

Tiistai-illan jaksossa suhteen todellinen tilanne kuitenkin yllättää jopa ohjelman asiantuntijan Hanna Myllymaan, kun tämä kyselee kaksikon kuulumisia. 

Aluksi Julia ja Waltteri kehuvat vuolaasti suhteensa tilaa nyt, kun he ovat puhtaasti kaveripohjalla. 

Kun Myllymaa kysyy, kuinka paljon kumpikin haluaa koskettaa tai olla toisen lähellä, on vastaus musertava. 

Asteikolla 1-10 heillä ei ole vetovoimaa ja romanttisia tunteita toista kohtaan mielestään juuri lainkaan. Ykkönen tarkoittaisi sitä, että toisen läheisyys lähinnä ällöttää, ja pariskunta on huomattavasti lähempänä ykköstä kuin kymppiä.

Ei mulla ole sellaista oloa, että haluan lähteä tästä pois, mutta vastaan nelosen, Waltteri sanoo.

– Sanon kolme-neljä, Julia komppaa ja Myllymaa jää tilanteessa sanattomaksi.

Myllymaa myös paljastaa parille, että asiantuntijat valitsivat kaksikon toisilleen erityisesti molempien arjen toimivuuden ja tulevaisuudennäkymien suhteen. Ulkonäkö ja vetovoima ei ollut heidän osaltaan niin merkityksellisiä.

Julia ja Waltteri puolestaan kertovat toivovansa suhdetta, jossa olisi vetovoiman suhteen mahdollista saavuttaa täys kymppi. 

Kaksikko myöntää suoraan, etteivät juurikaan usko romanttisten tunteiden enää kehittyvän suhteessa. 

– Tämä kaverisuhde on tuntunut tosi hyvältä ja tämä on molemmille selvä juttu, että mennään tällä, niin on vaikea nähdä, että me mentäisiin tästä ylöspäin, Waltteri sanoo.

– Komppaan Waltteria. Totta kai täältä lähti hakemaan sitä rakkautta, mutta jotenkin sydän on kylmettynyt, että pystyykö enää tuntemaan sellaista rakkauden tunnetta – tai edes sinnepäin, Julia lisää.

"Sen vain tuntee"

Julia uskoo, että pettymysten kokemukset ovat lisänneet hänen olotilaansa.

– Tämän kokemuksen kautta se ajatus on vain vahvistunut.

Myllymaa kertoo, että kun tavoitetila muuttuu eikä parisuhteessa enää tavoitella romantiikkaa, silloin toista ei enää katso romanttisten lasien läpi ja silloin saattaa jopa torjua sen, mikä saattaisi olla kehittymässä.

Myllymaa myös tivaa Julialta, onko tämä luovuttanut Waltterin ja hänen suhteen ja että mistä sen tietää. 

Sen vain jotenkin tuntee, Julia vastaa ja harmittelee myöhemmin, että hänelle jäi sellainen olo, että hänestä tehtiin luovuttaja.

Se luovuttamissana jäi mieleen, että olenko minä nyt se luovuttaja ja Waltteri on kuitenkin yrittänyt, Julia miettii.

Pariterapeutti Myllymaa näkee asian hieman toisesta näkökulmasta.

Lähdin Juliaa hieman haastamaan siinä, mitä nyt voidaan tehdä. Siellä ei välttämättä tällä hetkellä ole sellaista halua lähteä työstämään omia asioita.

Katso yllä olevalta videolta, miten Julia ja Waltteri pisteyttävät romanttiset tunteensa tiistai-illan jaksossa.

Ensitreffit alttarilla tiistaisin MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa klo 21.00.

Lue myös:

    Uusimmat