Ensitreffit alttarilla -ohjelman Venla ja Karl lemmenlomalla Espanjassa – "Olette niin söpöt"

1:07
Venla ja Karl aloittivat Ensitreffit alttarilla -kuvausten jälkeen etäsuhteen – näin heillä menee nyt

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa avioituneet Venla ja Karl suuntasivat lemmenlomalle Espanjan Malagaan.

Venla ja Karl avioituivat viime vuonna MTV:n Ensitreffit alttarilla -suosikkiohjelmassa. Pariskunta kertoi joulukuussa MTV Uutisten haastattelussa suhteen voivan hyvin, vaikka he elävät toistaiseksi etäsuhteessa.

– Hyvin meillä menee. Päivä päivältä olemme löytäneet paremmin balanssimme. Olemme oppineet kommunikoimaan paremmin ja tuntemaan toisiamme, Venla kertoo iloisesti MTV Uutisille.

– Täydellisyyteen ei pääse kukaan, mutta meillä menee todella hyvin. Ei tunnu lainkaan siltä, että olisi mennyt jo puoli vuotta häistämme, Karl komppaa.

Ennen vuoden vaihtumista pari suuntasi Espanjan Malagaan lemmenlomalle. Sekä Venla että Karl ovat julkaisseet someseuraajien iloksi kuvia ja videoita reissunsa aikana.

Venlan Instagram-tililtä löytyy video, jossa on tunnelmia parin lomareissulta.

Videon näet klikkaamalla nuolesta.

Jos et näe videota, voit katsoa sen tästä.

Karl julkaisi puolestaan yhteiskuvan, johon on tullut paljon kommentteja.

Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen tästä.

– Olette niin söpöt.

– Ihanaa kun ootte. Annatte uskoa muille.

Pariskunta muisteli aiemmin MTV Uutisten haastattelussa hääpäiväänsä, kun he näkivät toisensa alttarilla ensimmäisen kerran.

– Olihan se jännittävä päivä. Silloin tapahtui niin paljon ja jännitin niin paljon sitä, kuka alttarilla oikein odotti. Päivästä on kuitenkin lämmin ja hyvä fiilis. Karlista tuli heti lämmin ja turvallinen olo. Tietynlainen huomaavaisuus paistoi hänestä heti. 

Kyseinen ensivaikutelma on pitänyt näihin päiviin asti.

– Kun Venla käveli alttaria kohden tunsin heti, että kauniin vaimon ammattilaiset ovat minulle valinneet. Venlasta erottui tietynlainen pirteys ja heittäytyvä luonne. Hän elää täysillä ja se vetoaa minuun, Karl kehuu.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja