Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa avioituneet Karl ja Venla elävät yhä etäsuhteessa – nämä asiat pitävät heitä yhdessä: "Täydellisyyteen ei kukaan pääse"

Varo juonipaljastuksia! Millaisia olivat Ensitreffit alttarilla -parien ensimmäiset ajatukset tuoreista puolisoistaan 10:39
Millaisia olivat Ensitreffit alttarilla -parien ensimmäiset ajatukset tuoreista puolisoistaan?

Karl ja Venla päättivät jatkaa avioliittoaan ohjelman jälkeenkin.

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa avioituneet Venla ja Karl ovat pitäneet yhtä jo puoli vuotta sen jälkeen, kun he tapasivat toisensa ensimmäistä kertaa alttarilla. 

Rakastunut pariskunta kertoo suhteen voivan hyvin, vaikka he elävät toistaiseksi etäsuhteessa.

– Hyvin meillä menee. Päivä päivältä olemme löytäneet paremmin balanssimme. Olemme oppineet kommunikoimaan paremmin ja tuntemaan toisiamme, Venla kertoo iloisesti MTV Uutisille.

– Täydellisyyteen ei pääse kukaan, mutta meillä menee todella hyvin. Ei tunnu lainkaan siltä, että olisi mennyt jo puoli vuotta häistämme, Karl komppaa.

Pariskunta on onnistunut löytämään tasapainoa suhteeseensa, vaikka he asuvat noin kahden tunnin ajomatkan päässä toisistaan. Toisinaan etäisyys kuitenkin rasittaa muun elämän ohella.

– Kyllähän välimatka Turun ja Keravan välillä luo omat haasteensa eikä se ole ideaalitilanne. Matkustaminen  on aika ajoin kuormittavaa ja raskasta perjantaisin töiden jälkeen. Yleensä perjantait menevät hyvin rauhallisesti, Karl kertoo.

Etäisyyden lisäksi Karl ja Venla ovat painineet aikataulujen yhteensovittamisen kanssa. Etäsuhde ei ole kuitenkaan muuttumassa hetkeen.

– Menemme vielä toistaiseksi etäsuhteessa kevääseen tai kesään saakka. Itselläni on työt Turussa ja Karlilla Keravan lähettyvillä. Vielä se on avoinna, missä loppuelämän työt ja koti olisivat. Se selviää varmasti ensi vuonna tarkemmin, Venla pohtii.

Pariskunnan hääpäivästä on kulunut noin puoli vuotta, joten on aika myös muistella pariskunnan ensitapaamista.

– Olihan se jännittävä päivä. Silloin tapahtui niin paljon ja jännitin niin paljon sitä, kuka alttarilla oikein odotti. Päivästä on kuitenkin lämmin ja hyvä fiilis. Karlista tuli heti lämmin ja turvallinen olo. Tietynlainen huomaavaisuus paistoi hänestä heti. 

Kyseinen ensivaikutelma on pitänyt näihin päiviin asti.

– Kun Venla käveli alttaria kohden tunsin heti, että kauniin vaimon ammattilaiset ovat minulle valinneet. Venlasta erottui tietynlainen pirteys ja heittäytyvä luonne. Hän elää täysillä ja se vetoaa minuun, Karl kehuu. 

Pariskunnan suhde muuttui ohjelman kuvausten jälkeen, kun kamerat eivät olleet enää läsnä.

– Pystymme olemaan nykyään paljon rennommin, kun olemme kahden. Kamerat loivat yllättävän paljon jännitystä, enkä itse voinut olla kovin luonnollinen, Venla paljastaa.

Kuvausaikataulun vuoksi myös pariskunnan riidat saattoivat jäädä niin sanotusti "päälle".

– Kamerat eivät antaneet samalla tavalla aikaa käsitellä asioita tai rauhoittua. Tilanteet jäivät päälle, kun piti puuhastella jotain hauskaa yhdessä. Olisin halunnut puhua rauhassa asiat läpi, mutta ohjelmaa tehdessä piti mennä aikataulujen mukaan. Yhdessä tekeminen oli sitten vähän tulehtunutta, kun meillä ei ollut aikaa ylimääräisille hengittelyille, Karl analysoi.

Ohjelmassa Karlin ja Venlan välillä nähtiinkin aika ajoin myrskyisää ilmapiiriä. Suhteen alkua rasitti myös se, että pariskunnan osapuolten tunteet kehittyivät eritahtiin.  

– Otin hieman paineita, kun Karl oli suhteessa enemmän kiinni kuin minä itse. Tunteeni eivät olleet kehittyneet niin nopeasti vielä ohjelman aikana. Menimme siinä vähän eritahtiin, josta syntyi jonkun verran väärinkäsityksiä, Venla myöntää.

Aviomiehen persoona kuitenkin vei myös Venlan sydämen. 

– Olen aina tiennyt sen, että Karlissa on niitä ominaisuuksia joita miehestä etsin. Ne ovat painaneet vaakakupissa paljon ja olen alusta alkaen tiennyt, että voin ihastua Karliin jos saan oman ajan ja tilan siihen. 

Suhde onkin kehittynyt nimenomaan kommunikoinnin osalta, jota pariskunta peräänkuuluttaa erityisen tärkeäksi ominaisuudeksi.

– Suhteemme on muovautunut kommunikoinnin ja huumorin osalta jatkuvasti parempaan päin. Ne ominaisuudet pitävät meitä yhdessä. Meillä on myös hauskaa yhdessä, Venla nauraa.

– Venla on juuri sitä mitä toivon ja haluan. Se, että on tunteita toista ihmistä kohtaan vie aika pitkälle jo. Aika ei käy ikinä tylsäksi ja nauramme paljon yhdessä, Karl kehuu.

Suurimmista myrskyistä on siis selvitty. Karl ja Venla suunnittelevat yhteistä tulevaisuuttaan hiljalleen, mutta varmasti. 

– Aika näyttää, mihin tämä vielä vie, Karl päättää.

Ensitreffit alttarilla katsottavissa mtv-palvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat