Mainos

Ensitreffit alttarilla -ohjelman uudet asiantuntijat julki – tässä he ovat!

AVAlla nähtävä Ensitreffit alttarilla -ohjelma saa kolmannella kaudella sekä uudet parit että täysin uudistuneen asiantuntijakaartin.

Katsojia parisuhdevinkeillä viime kaudet ilostuttaneet psykoterapeutti-seksuaaliterapeutti Maaret Kallio ja pastori Kari Kanala sekä psykologi, psykoterapeutti ja tutkimusasiantuntija Mikael Saarinen jatkavat muihin haasteisiin, ja ohjelma saa täysin uuden asiantuntijakaartin.

Uutta verta ja uudenlaisia näkemyksiä ohjelmaan tuovat psykologi ja kirjailija Tony Dunderfelt, logo- ja seksuaaliterapeutti Elina Tanskanen sekä teologian tohtori ja rakkaustutkija Jason Lepojärvi.

Tutustu asiantuntijoihin tarkemmin!

Tony Dunderfelt

Tony Dunderfelt, 60, on yksi maamme arvostetuimmista tietokirjailijoista. Hän on myös psykologi, parisuhdeasiantuntija sekä konsultointi- ja kustannusyhtiö Dialogia Oy:n toimitusjohtaja.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Dunderfeltin mukaan parisuhderakkaus voidaan jakaa kolmeen tärkeään osa-alueeseen: läheisyyteen, vetovoimaan ja seksuaalisuuteen.


Elina Tanskanen

Ohjelman toinen asiantuntija Elina Tanskanen, 39, on koulutukseltaan erityistason seksuaaliterapeutti (NACS), logoterapeutti (LTI) ja yhteiskuntatieteiden maisteri. Hän pitää logo- ja seksuaaliterapeutin vastaanottoa Helsingissä ja tapaa työssään niin pariskuntia kuin sinkkuja.

Logoterapia perustuu sille oletukselle, että elämällä on aina tarkoitus.

Tanskanen on työskennellyt aiemmin Trendi-lehden päätoimittajana sekä muissa aikakauslehdissä. Hän on kirjoittanut ihmissuhteita käsitteleviä tietokirjoja ja on suosittu kolumnisti.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Tanskasen kokemuksensa mukaan kumppanin valinnalla on suuri merkitys parisuhteen onnistumisen kannalta. Siksi on tärkeää löytää itselle sopiva kumppani, ja tämän vastuullisen tehtävän ovat ohjelman sinkut nyt jättäneet asiantuntijatiimin käsiin.

Jason Lepojärvi

Oxfordin yliopiston tutkija, teologian tohtori Jason Lepojärvi, 36, on perehtynyt rakkauteen etenkin filosofian ja teologian näkökulmista.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Lepojärvi teilaa käsityksen siitä yhdestä ja oikeasta. Miehen mukaan kenellekään ei ole olemassa sitä oikeaa, vaikka niin usein toitotetaankin.

– Usein siitä oikeasta puhuminen ulkoistaa vastuun parisuhteen onnistumisesta. Mielestäni sitä oikeaa ja täydellistä ei ole olemassa kenellekään valmiina, vaan se muotoutuu oikeaksi rakkauden taidolla. 

Miten asiantuntijoiden erilaiset näkemykset, tietämys ja ammattitaito tulevat näkymään ohjelmassa?

Se selviää syksyllä, kun Ensitreffit alttarilla -ohjelma alkaa uusin jaksoin AVAlla.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.