Mainos

Ensimmäinen Brysselin iskujen uhri tunnistettu – pienet kaksoslapset menettivät äitinsä

Ensimmäinen tunnistettu uhri on perulainen Adelma Marina Tapia Ruíz, 36. Vaimo ja kahden lapsen äiti kuoli iskussa Brysselin lentokentälle.

Mediatietojen mukaan Tapian belgialainen aviomies, Christopher Delcambe, haavoittui myös hyökkäyksessä.

Uutistoimisto AFP:n mukaan heidän kaksoslapsistaan ainakin toinen kärsi vähäisiä vammoja. Lapset ovat mediatietojen mukaan kolme- tai neljävuotiaita.

Tapia on asunut Brysselissä vuosia ja oli matkalla Yhdysvaltoihin tapaamaan äitiään.

Lapset ja aviomies selviytyivät täpärästi

Tapian veli Fernando Tapia Coral vahvisti sisarensa poismenon Facebookissa. Mediatietojen mukaan Tapialla oli kaksi veljeä ja kolme sisarta.

– On hyvin vaikeaa yrittää kuvailla tuskaa, jota me kotiväki tunnemme, mutta isoveljenä minun pitää yrittää se tehdä. Vieläkin vaikeampaa on ymmärtää sitä, kuinka kohtalo voi riistää meiltä rakkaan ihmisen.

– Mutta kaikkein käsittämättömintä on se, ettemme voi olla hänen luonaan tässä tragediassa, joka kosketti perhettämme tänä aamuna Brysselin lentokentällä. Siskoni Adelma Tapia kuoli terrori-iskussa, hän ei selviytynyt jihadistihyökkäyksestä, jota emme koskaan pysty ymmärtämään, veli kirjoittaa viestissään.

Veljen mukaan Tapian tyttäret Maureen ja Alondra olivat lähteneet leikkimään ennen räjähdystä ja tämän aviomies oli lähtenyt heidän peräänsä.

– Christopher ei onnistunut löytämään Adelmaa, veli kertoo antamassaan haastattelussa.

1:19

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.