Ennakkosuosikin viisutreenit pieleen – Ruotsin delegaatio hermostui tuotannolle!

Euroviisujen jännittävä toinen semifinaali on edessä Wienissä torstai-iltana. Yksi semifinalisteista on jo ennakkoon voittajaksi hypetetty Ruotsin edustaja Måns Zelmerlöw.

Jo keskiviikkona viisutuomaristo pääsi kuulemaan semifinalistien esityksiä kenraaliharjoituksissa. Kyseessä oli merkittävä esiintyminen, sillä tuomaristo antaa pisteensä

Ruotsin edustajan keskiviikkoinen esiintyminen ei mennyt aivan putkeen ja torstaina Expressen ja Aftonbladet uutisoivat Ruotsin delegaation viisuorganisaatiolle tulistumisesta.

Måns Zelmerlöwin Heroes-kappaleen kenraaliharjoituksissa tähti oli kokenut erinäisiä ongelmia esitykseensä kuuluvan animaation takia.

Ruotsin delegaation johtaja Christer Björkman ei ole tyytyväinen keskiviikon kenraaliharjoituksiin. Hän kuvailee illan harjoituksen olleen päivän harjoitusta huterampi.

– En ole tyytyväinen tv-produktioon. Månsin esityksen taustalla nähtävä animaatio ei ollut tarkka, vaan se näkyi huolimattomasti, kuin nykien. He leikkasivat sen liian aikaisin pois, Björkman kertoo.

Ruotsalaiset eivät suinkaan tyydy puolihuolimattomasti toteutettavaan esitykseen. Delegaation johtaja kertoo olevansa yhteydessä tuotantoon.

– Katsoin esityksen tarkasti ja lähetän heille mailin, jossa käsitellään neljä-viisi kohtaa, joiden pitää muuttua. Haluamme, että esitys on täydellinen.

Björkman ymmärtää tuomariston olevan tietoinen siitä, että kyseessä oli kenraaliharjoitus. Häntä virheet eivät kuitenkaan naurata.

– En olisi kovin iloinen, jos näin kävisi lauantaina, Månsin finaalipaikasta varma Björkman puhisee Aftonbladetille.

Tilanne rasitti myös itse tähteä ja Måns mokailikin harjoituksissa koreografian suhteen.

– Käteni oli vähän väärässä kohdassa ja seisoin pari senttiä väärällä paikalla, Måns kuvailee harmistuneena.

Euroviisuissa lauletaan tänään torstaina toinen semifinaali.

Kymmenestä viimeisestä finaalipaikasta kilpailevat Ruotsin lisäksi Liettua, Irlanti, San Marino, Montenegro, Malta, Norja, Portugali, Tsekin tasavalta, Israel, Latvia, Azerbaidzhan, Islanti, Sveitsi, Kypros, Slovenia ja Puola.

Lähteet: Expressen ja Aftonbladet

Lue myös:

    Uusimmat