"En tiedä, onko tämä vitsi vai ei" – äiti jätti lastenvahdille käsittämättömän ohjeistuksen

Huvittuneen poikaystävän jakama kuva lastenvahdin ohjeista sai kymmeniä tuhansia tykkäyksiä.

Millaisia ohjeita antaisit lapsenvahdille? Kenties kertoisit, että lapset ovat jo syöneet, tai että he saavat yhden keksin ruoan jälkeen. Entä kertoisitko, että lapset saavat katsoa televisiota miten paljon vain tahtovat, ja että heitä pitää imettää?

Malik Brazil -nimisen pojan tyttöystävä kävi lastenvahtina äidillä, jonka ohjeet olivat hyvin erikoiset. Brazilen jakama kuva ohjelapusta sai Twitterissä kymmeniä tuhansia tykkäyksiä, kertoo muun muassa Daily Mail.

Tällaisia ohjeita äiti jätti

  1. Kannustan lapsia katsomaan mahdollisimman paljon televisiota, jotta he jättävät minut rauhaan. Olet vapaa toimimaan samalla tavalla.
  2. Älä tuhlaa kallista aikaasi kokaten tai terveellisiä välipaloja tarjoten. Anna heille pizza ja naposteltavat, jotka jätän.
  3. Lapset imevät edelleen rintaa pyynnöstä. Lataa vain video YouTubesta. Se ei ole vaikeaa, en muuten tekisi sitä.
  4. Älä ota kissanpentua, karkkia tai koiranpentua Davidilta. Äläkä mene ajelulle hänen pakettiautoonsa.
  5. Jos kuka tahansa naapureista tulee ovelle, kohtele heitä kuin Jehovan todistajia. Älä lainaa heille munia, maitoa tai tupakkaa. He tietävät, missä kauppa on. Ja ei, et halua olla lapsenvahtina heille.
  6. Anna lasten syödä niin paljon sokeria kuin he haluavat, kunhan he vain häipyvät. He joka tapauksessa nukahtavat pillereiden avulla.
  7. Jos sinulle tulee poikia kylään, varmista, että heillä on eno, isä, veli tai kaveri, jolle voin soittaa myöhemmin.
  8. Älä vastaa talon puhelimeen, ellet halua maksella laskuja.
  9. Jos katsot laatikostooni, ole hyvä ja heitä pois kaikki maksamattomat laskut ja purukumipaperit.
  10. Älä usko MITÄÄN, mitä lapset kertovat sinulle.

Tyttö lähetti kuvat lapusta huvittuneena poikaystävälleen, joka totesi tulevansa heti kylään – hänellähän on lapussa vaadittu veli ja ”pari enoa”. Se, mitä imetysohje tarkoitti, jäi epäselväksi.

– En tiedä, onko tämä vitsi vai ei, tyttö pohti.

Lappua onkin jo ehditty epäillä muun muassa lasten itsensä kirjoittamaksi pilaksi, koska käsiala ”ei näytä aikuisen käsialalta”. Brazilin twiitti poistettiin myöhemmin, eikä tarinan todenperäisyydestä ole takeita.


Lähde: Daily Mail

***


Lue myös:

    Uusimmat