En saa poikaystävääni nauttimaan seksistä – mitä teen? Asiantuntija vastaa

3:08

Asiantuntija vastasi neuvopalstalla tyttöystävän epätoivoiseen kysymykseen: mitä tehdä, jos poikaystävä ei nauti seksistä?

Yllä olevalla videolla pohditaan, mitä tehdä, jos seksi ei toimi suhteessa.

The Guardian -lehden kysymyspalstalla seksuaalisiin häiriöihin erikoistunut psykoterapeutti Pamela Stephenson Connolly vastaa lukijoiden kysymyksiin.

Hiljattain Connollyn apua pyysi nainen, jonka ajoi epätoivon partaalle poikaystävän kyvyttömyys nauttia seksistä.

"Poikaystäväni ei tunnu nauttivan mistään"

Näin naisen ongelma kuului: "Olen poikaystäväni ensimmäinen seksikumppani. Olemme olleet yhdessä kahdeksan kuukautta, ja hän on todella hyvä minun tyydyttämisessäni. Harrastamme seksiä kaksi tai kolme kertaa viikossa, ja saan aina vähintään yhden orgasmin.

Minulla on ollut jonkin verran seksikumppaneita, mutta poikaystäväni ei tunnu nauttivan mistään, mitä teen. Hän saa orgasmin vain yhdynnän aikana, ja vain silloin, kun se tapahtuu "kovaa ja nopeasti". Kun olen päällä, hän edelleen kontrolloi rytmiä. Minä nautin enemmän hitaasta, sensuellista seksistä, joka ei keskity vain orgasmin saamiseen.

Suuseksi ei tunnu tekevän mitään hänelle. Minua turhauttaa, etten pysty tyydyttämään poikaystävääni, etenkin siksi, että itse todella nautin kaikesta, mitä hän tekee minulle. Olemme puhuneet tästä, mutta hän ei oikeastaan tiedä, mistä tykkää tai mitä haluaisi minun tekevän eri tavoin. Onko mitään tapaa, jolla voisimme selvittää tämän?"

"Keskittykää yksinkertaiseen nautintoon"

Connolly ehdottaa, että parin tulisi yrittää olla kiireettömämpi seksin aikana. Asiantuntijan mukaan kuulostaa siltä, että pariskunnan seksissä on kilpailuhenkinen asetelma, sillä kumpikin haluaa tuottaa nautintoa eikä ole oppinut yksinkertaisesti vastaanottamaan sitä.

Connollyn mukaan molempien osapuolten tulisi yrittää luopua vallastaan. Miehen vallasta tuottaa itse oma orgasminsa ja naisen vallasta yrittää kontrolloida miehen orgasmia.

– Nämä oppimisprosessit voivat viedä vähän aikaa.

"Hyvää rakastelua pitää opettaa ja opetella"

Connollyn mukaan parille tekisi hyvää, jos he eivät keskittyisi niin paljon orgasmin saamiseen tai sen tuottamiseen tarkoituksellisesti.

– Keskittykää sen sijaan yksinkertaiseen nautintoon, hän kehottaa.

Hän ehdottaa esimerkiksi aikarajaa nautinnon antamiselle ja saamiselle.

– Muista, että aivan kuten nautinnon tuottaminen hänelle tuo sinulle ylpeyttä ja nautintoa, hänelle on yhtä nautinnollista tarjota sinulle orgasmi. Anna hänelle antamisen nautinto ja anna hänen saada orgasmi niin kuin hänen tarvitsee se saada. Älä odota supernopeita parannuksia: hyvää rakastelua pitää opettaa ja opetella.

Lähde: Guardian

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja