Mainos

Emmerdale-tähti sairastui parantumattomaksi diagnosoituun syöpään

Entinen Emmerdale-tähti Leah Bracknell on ilmoittanut sairastuneensa keuhkosyöpään.

Emmerdalesta tuttu Leah Bracknell on kertonut sairastavansa terminaalivaiheessa olevaa syöpää. Bracknell näytteli suosikkisarjassa Zoe Tatea vuosina 1989-2005. Viime aikoina hän on keskittynyt lähinnä jooga-ohjaajan työhön. 

Bracknell on kahden lapsen äiti. Hän ja puolisonsa Jez Hughes keräävät nyt rahaa lähettääkseen näyttelijättären Saksaan hoitoihin.

Rahankeruuvetoomuksessaan Barcknell kirjoittaa tunteneensa itsensä viisi viikkoa sitten täysin terveeksi ja hyvinvoivaksi. 

– Opetin joogatunneilla, oli uusien alkujen aika: edessä oli muutto ja nuorimmaisen lennähtäminen kotipesästä maailmalle. Lisäksi olin innoissani uuden komediasarjan harjoituksista, paluusta lavoille, kiertueelle lähtemisestä. 

– Sitten aloin hengästyä portaita nousetessani. Pistin sen stressin piikkiin. Äkkiä vatsani turposi ja parissa päivässä näytin siltä, että olisin raskaana. Pystyin tuskin kävelemään ja hengittämään. Ja sitten minut kiidätettiinkin sairaalaan. 

Näyttelijätär paljastaa, että hänelle tehtiin hätätoimenpide nesteen poistamiseksi sydämen ympäriltä. Samalla Bracknellille kerrottiin huonot uutiset: hän sairastaa keuhkosyöpää. 

– Diagnoosin mukaan syöpä on parantumaton, eikä sitä voi leikata. Se on järkyttävää, mutta aion tarttua haasteeseen ja pitää positiivisen asenteen. Tärkeintä minulle on nyt olla hyväkuntoinen ja vahva, jota voin pyrkiä olemaan hyvä äiti, tytär ja vaimo. Haluan uhmata todennäköisyyksiä.

Tähän mennessä fanit ja perheenjäsenet ova luvanneet lahjoittaa hieman yli 2 500 puntaa, eli noin 2 800 euroa hoitoihin.

Lähteet: Daily Mail, ITV

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.