Emily Ratajkowskilta kantaaottava julkaisu – paljastaa kainalokarvansa

Huippumalli Emily Ratajkowski ottaa kantaa valinnanvapauteen Instagram-tilillään.

Gone Girl -elokuvassa esiintynyt näyttelijä ja malli Emily Ratajkowski julkaisi Instagram-tilillään harvinaisen kantaaottavan julkaisun.

Ratajkowski ei usein esitä vahvoja kannanottoja tilillään. Nyt hän kertoo kirjoittaneensa Harper's Bazaar -lehdelle kolumnin liittyen naisten valinnanvapauteen ja poseeraa tilillään sensuellissa kuvassa esitellen kainalokarvojaan.

Ratajkowskin tarkoitus on osoittaa, että naisia ei kuuluisi arvostella heidän päätöksistään pukeutua omalla tavallaan tai hoitaa kehoaan valitsemallaan tavalla.

– Kirjoitin esseen naisten valinnanvapauden tärkeydestä (siitä, miten hän pukeutuu, mitä hän julkaisee, päättää hän ajaa karvansa tai ei) olivat hänen mielipiteitään muokanneet vaikutteet mitkä tahansa, Ratajkowski kirjoitti julkaisun yhteyteen.

Kuva keräsi huippumallin seuraajilta lukuisia ihailevia ja kehuvia kommentteja. Ratajkowskia kiiteltiin siitä, että hän käyttää alustaansa tärkeän asian puolesta puhumiseen.

– Tehkää kuten haluatte, naiset, oli se mitä tahansa, hän päätti julkaisunsa.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja