Salatut elämät

Pihlajakadulla tapahtuu!

Salkkareiden viikon jaksot ennakkoon

Katso lisää

Emil Hallberg hyvästeli Salkkarit-hahmonsa dramaattisten vaiheiden jälkeen – palasi yllättäen kuvauksiin: "En oikeastaan ole sama vanha Tale…"

3:45
Dramaattisten käänteisen kautta Salkkarit jättänyt Emil Hallberg palasi suosikkisarjan kuvauksiin! Mistä ihmeestä on kyse?

Dramaattisesti Salatuista elämistä poistunut Emil Hallberg nähdään jälleen suosikkisarjassa. Mistä ihmeestä on kyse?

Salatut elämät -sarjan viime kevät huipentui dramaattiseen helikopteriturmaan, jonka myötä Pihlajakadun asukkaat olivat syksyn ensimmäisissä jaksoissa todella murheellisissa tunnelmissa.

Surmansa onnettomuudessa sai Emill Hallbergin näyttelemän Tale Taalasmaa, josta oli vuosien mittaan ehtinyt muodostua yksi sarjan suosikkihahmoista.

Kuolema on yleensä varsin lopullinen poistuma jopa Salkkareista, mutta Hallberg on kuin onkin tehnyt paluun Konalan studiolle! Mistä ihmeestä on kyse? 

– En ole herännyt henkiin, siitä ei kannata elätellä toivoja. Tulen niin sanotusti kummittelemaan, Hallberg paljastaa MTV Uutisille.

– En siis oikeastaan ole sama vanha Tale, joka joutui helikopterin alle, vaan jonkun toisen ajatuksia ja niiden ruumiillistuma, hän lisää.

Hallberg kertoi viime keväänä Salkkarit jättäessään aikovansa keskittyä kilpatanssiin. Korona-aika kuitenkin teki myös tanssin pariin kokopäiväisesti heittäytymisestä vaikeaa, kun kilpailemaan ei vielä juuri ole ollut asiaa.

– Harjoittelua, paljon harjoittelua. Pitää vain toivoa, että siinä mennään eteenpäin, Hallberg pohti.

Mahdollisista tulevista televisiotöistä kysyttäessä hän tyytyy toteamaan salaperäisesti, että "jotain pikkujuttuja on ehkä tulossa", mutta korostaa samaan hengenvetoon, että tanssi on tällä hetkellä hänen elämässään ehdottomasti ykkösprioriteetti.

– Tiesin jo Salkkareita tehdessä, että tanssi on se, mitä tulen loppuelämäni tekemään. Salatut elämät oli minulle väliaikaista, hän tuumaa.

Millaisia viestejä Hallberg sai faneilta dramaattisen lähtönsä jälkeen ja kuinka haamun näytteleminen poikkeaa "normi-Talesta"? Katso koko haastattelu yllä olevalta videolta!

Salatut elämät arkisin kello 19.30 MTV3-kanavalla! Viikon jaksot katsottavissa jo ennakkoon C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja