Ex-Salkkarit-tähti Emil Hallberg tunnustaa: antaa TTK-tuomaroinnista palautetta äidilleen – "Kyllä niitä välillä ihmettelee…"

6:44
Entinen Salkkarit-tähti Emil Hallberg summaa TTK-kauden sykähdyttävimmät hetket - nämä suoritukset ovat tehneet vaikutuksen

Salkkarit jättänyt Emil Hallberg tunnustaa, että Tanssii Tähtien Kanssa -tuomaristossa istuvan äidin Helena Ahti-Hallbergin antamat pisteet tähtipareille ihmetyttävät toisinaan.

Tale Taalasmaan roolihahmon keväällä hyvästellyt Emil Hallberg kertoi Salatut elämät -sarjan jättäessään aikovansa panostaa täysillä kilpatanssiin. Hallberg aloitti tanssin 6-vuotiaana ja tajusi hyvin nopeasti löytäneensä oman juttunsa.

– Juuri nyt olen siinä iässä, että jos pistän kaiken keskittymiseni kilpatanssiin, voin alkaa rakentaa tulevaisuuttani siellä, hän summasi keväällä MTV Uutisille.

Tanssista puhutaan Hallbergin perheessä usein, sillä äiti Helena Ahti-Hallberg on niin ikään tanssija ja jälleen mukana Tanssii Tähtien Kanssa -tuomaristossa.

Myös Emil Hallberg on katsonut lähes kaikki meneillään olevan kauden TTK-jaksot ja tunnustaa, että joskus äidin tähtipareille antamat tuomaripisteet ihmetyttävät.

– Kyllä niitä välillä ihmettelee, hän nauraa ja sanoo, että aina tilanne ei kuitenkaan ole niin päin, että äiti olisi ollut arvioissaan liian tiukka.

Nuori tanssija tunnustaa samaan hengenvetoon, että teknisen suorituksen arvioiminen on vaikeampaa television välityksellä kuin paikan päällä. 

– Kun mä katson telkkarista, että toihan näytti hyvältä, saattaa äiti tulla kotiin ja todeta, että ei se ollut ihan niin hyvä.

Hallberg ei suostu nimeämään yhtä suosikkiparia, vaan kehuu kaikkien tähtioppilaiden laittaneen persoonansa peliin parketilla.

– Kaikilla on tullut onnistumisia ja huonoja päiviä. On ollut makeaa nähdä, kun joka lähetyksessä on joku uusi onnistuja, hän kiittelee.

Kenen kilpailijan otteet ja mitkä tanssit ovat tehneet tähän mennessä suurimman vaikutuksen Emil Hallbergiin? Katso koko haastattelu yllä olevalta videolta!

Tanssi Tähtien Kanssa sunnuntaisin MTV3-kanavalla kello 19.30!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja