EM-kisaturisteja odotti todellinen painajainen – näin karut olivat majoitusolot: "Kuin kauhuelokuvasta"

Jalkapallon miesten EM-kilpailuja Saksaan seuraamaan saapunut Rory ja hänen ystävänsä saivat kokea todellisen painajaisen, kun he pääsivät näkemään majoitustilansa.

Kannattajaryhmä on tullut katsomaan Skotlantia EM-kisoihin. Rory jakoi X-tilillään (Twitter) videoita ja kuvia, millaiset majoitustilat olivat. Karmean tason vuoksi he joutuivat vaihtamaan majoituspaikkaa, joka muodostui entistäkin suuremmaksi painajaiseksi.

– En tavallisesti julkaise valituksia Twitterissä, mutta minä ja pojat olemme tulleet katsomaan EM-kisoja Saksaan ja odottakaa vain, kun näette, millaiseen paikkaan meidät majoitettiin viime yönä. Ilmestyimme sinne noin puoli kahdeksan aikaan ja paikka oli aivan karmeassa kunnossa, Rory kirjoitti.

– Yksi sängyistä oli tehty pahvista ja teipattu kiinni ilmastointiteipillä. Toinen sänky oli vuodesohva, joka oli rikki ja iljettävä, Rory jatkoi.

Porukka oli yhteydessä kolmen tunnin ajan Booking.comiin, josta he olivat varanneet alkuperäisen majoituspaikan. Lopulta heidät ohjattiin toiseen majapaikkaan, joka oli entistäkin karmeampi. 

– Järkytyimme näystä. Meidät lähetettiin tyrmään, jonka on täytynyt olla hylätty sairaanhoitolaitos, sillä siellä oli sisäänkäynnin luona sairaalavuoteita ja alaan liittyviä laitteita. Menimme sisälle ja siellä oli lisää laitteita, kemikaaleja, roikkuvia kaapeleita, putkia esillä ja kaiken kukkuraksi kirves, joka oli kuin suoraan kauhuelokuvasta. Koko paikalla oli sellainen tunnelma, kuin se olisi ollut ihmiskauppakauhuelokuvasta, Rory kirjoitti.

Kiinteistössä oli myös epäilyttävä haju, etuovi ei mennyt lukkoon ja ryhmä joutui maksamaan asumuksesta yli 2300 euroa. Rory kertoi kuitenkin myöhemmin, että he olivat saaneet toisen majapaikan Kölnistä viimeiseksi neljäksi päiväksi.

Katso alta videot majoituistiloista. 

Lue myös:

    Uusimmat