Yhteenotto suorassa EM-kisalähetyksessä – toimittaja joutui sairaalahoitoon

Portugalisen tv-kanavan SIC:in toimittaja Nuno Pereira joutui yhteenottoon nuorten kannattajien kanssa Portugalin EM-kisajoukkueen saapuessa Leipzigiin. Pereira kertoi myöhemmin tiedottessa, että häneltä oli mennyt tapahtuneessa olkapää sijoiltaan.

Pereira oli ollut tekemässä suoraa lähetystä, kun Portugalin pelaajabussi saapui hotellilleen. Samalla useat nuoret henkilöt olivat häirinneet lähetyksen tekoa. Kuviin taltioitui, kun toimittaja reagoi voimakkaasti ja potkaisi nuorisoa kohti. Kuva katkesi samantien, kun hän tuli takaisin näkyville.

SIC-kanava on tiedotteessaan puolustanut Pereiraa ja valitellut, että on olemassa vihjailuja toimittajan aggressiivisesta tai väkivaltaisesta käytöksestä. SIC kirjoittaa, että Pereira oli työnnetty lipputankoa päin ja hänen olkapäänsä oli mennyt sijoiltaan.

Pereira oli joutunut menemään Leipzigissä sairaalaan tutkimuksiin ja hoitotoimenpiteitä varten. Tapauksen jälkeen EM-kisojen turvallisuutta hallinoiva Euro 2024 Security ja Portugalin jalkapalloliitto tulivat yhteisymmärrykseen, että fanit ja toimittajat tullaan pitämään erillisillä alueilla joukkueen hotellilla.

Katso tilanne alta.

Lue myös:

    Uusimmat