Elintärkeä sovellus: Seksikäs mies kännykässä muistuttaa rintojen tutkimisesta

Lokakuu on kansainvälinen rintasyöpätietoisuuden kuukausi. Säännöllinen rintojen tutkiminen on hyvä muistaa. Nyt voit valita mieleisesi kuuman miehen varmistamaan, ettei homma unohdu!

Lokakuu on kansainvälinen rintasyöpätietoisuuden kuukausi. Roosa nauha -kampanjasta värinsä saanut terveyskampanja painottaa rintasyövän ehkäisyä ja kehottaa naisia osallistumaan seulontoihin. Naisten yleisimpään syöpään sairastuu Euroopassa arviolta joka kymmenes nainen jossain elämänsä vaiheessa.

Rintasyövän hoitoennuste on sitä parempi mitä aikaisemmin syöpä todetaan. Rintasyövän tärkeä toteamismuoto on rintojen omatoiminen säännöllinen tutkiminen. Jokaisen yli 20-vuotiaan naisen olisi hyvä tarkastaa rintansa kuukausittain.

Nyt iPhonen ja Androidin käyttäjien hyödyksi ja iloksi on luotu Your Man Reminder -applikaatio, jossa nainen voi valita mieleisensä komistuksen kännykkäänsä muistuttamaan kuukausittain, kun on aika tutkia rinnat.

Rintojen tutkimisen tärkeydestä muistuttavan sovelluksen esittelyvideon alussa todetaan, että naiset kuuntelevat sanoman todennäköisemmin, jos sen kertoo kuuma mies. Näin ollen esittelyssä nähdään toinen toistaan seksikkäämpiä uroksia. Näitä miehiä katsellessa muistutuksen asettaisi mielellään puhelimeensa vaikka päivittäin!

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja