Elina Gustafsson vietti ensimmäisen vapaan kesänsä vuosikausiin: "Sain kaksi kuukautta riehua just niin kuin haluan"

Tanssii Tähtien Kanssa -kisaajat julkistettiin 1:29
Tässä ovat Tanssii Tähtien Kanssa -kisaajat!

Elina Gustafsson oli tänä kesänä vapaa urheilijoita sitovista rajoitteista.

Ex-nyrkkeilijä Elina Gustafsson tekee historiaa Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa tanssiopettaja Ansku Bergströmin kanssa, kun kaksikko astelee TTK-parketeille ensimmäisenä ohjelmassa kilpailevana samaa sukupuolta olevana tanssiparina. Gustafsson on mielissään siitä, että saa toimia asiassa ensimmäisenä tienraivaajana. 

Entinen huippu-urheilija myöntää, ettei ole hirveämmin seurannut ohjelmaa entuudestaan, sillä hän ei itse omista edes televisiota. Tanssitaustaakaan ei liiemmin ole, vaikka se häntä kiinnostaakin. 

– Mä tykkään kyllä tosi paljon pyörittää lantiota, toiseen suuntaan se ei mene ihan niin hyvin kuin toiseen suuntaan. Haluaisin itse asiassa oppia jotain hip hopia, ja olen miettinyt paljon, miten kivaa olisi osata tanssia. En todellakaan osaa, mutta nyt Ansku opettaa, Gustafsson hehkuttaa MTV Uutisille. 

Bergström puolestaan arvelee, että Gustafssonin lajitausta antaa tanssin opetteluun erittäin hyvän pohjan. Kuten tanssi, myös nyrkkeily on rytmilaji. Hyvästä kunnosta on myös erittäin paljon apua. 

– Mä olen ihan jäätävässä kunnossa. Siis on superhyvä, jäätävän kova kunto. Vaikka olenkin nyt huilannut tässä kesälomalla pari viikkoa, niin ei se haittaa mitään. 

Uransa lopettamisen jälkeen Gustafsson perusti oman firman ja on tehnyt valmennustöitä sekä muun muassa puhuja- ja juontokeikkoja. 

Kesää Gustafsson on puolestaan viettänyt sinkkuna ja harrastanut vapaasti asioita, jotka eivät olisi tulleet kuuloonkaan nyrkkeilyaikoina. 

– Ensimmäinen vapaa kesä moneen vuoteen, kun ei tarvitse lähteä kisoihin, leireille, ei tarvitse tietää painoa, niin olen tehnyt ihan kaikkea. Hypännyt bejiä, ajanut motocrossia, skeitannut ja ihan kaikkea sellaista, mitä ei ole viitsinyt tehdä urheilu-uran aikana, ettei tulisi sitä loukkaantumista. 

– Nyt täytyy toki taas vähän varoa, ettei käy mitään. Mutta sain nyt kaksi kuukautta riehua just niin kuin haluan. 

Katso video: Vihakommentit eivät hätkäytä Elina Gustafssonia: "He eivät voi satuttaa minua"

Vihakommentit eivät hätkäytä Elina Gustafssonia:"He eivät voi satuttaa minua" 3:06

Tanssii Tähtien Kanssa alkaa su 29.8. klo 19.30 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa nauhoitetulla esittelyjaksolla, jonka jälkeen suorat lähetykset su 5.9. klo 19.30 alkaen. Tanssikupla mtv-palvelussa maanantaisin ja perjantaisin ma 30.8. alkaen. MTV:n Superviikoilla 23.8.–5.9. starttaa 15 huippuohjelmaa! Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat