Elina Gustafsson ja Ansku Bergström suuntasivat lemmenlomalle Barcelonaan – pusukuva uima-altaalta julki: "Pride-kuukausi on täällä"

Gustafsson otti kantaa Pride-kuukauteen ja seksuaalivähemmistöjen asemaan. 

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa viime kaudella tanssiparina kilpailleet ja sittemmin rakastuneet ex-nyrkkeilijä Elina Gustafsson ja tanssija Ansku Bergström karkasivat yhteiselle lemmenlomalle. Tuoreessa Instagram-julkaisussa pariskunta pusuttelee uima-altaalla Barcelonassa.

Julkaisunsa saatesanoiksi Gustafsson otti painavasti kantaa seksuaalivähemmistöjen oikeuksia ja tasa-arvoa ajavaan Prideen.

– Kesäkuu, eli Pride-kuukausi on täällä. Homoseksuaalisuus on edelleen rikos 68 maassa. Tarvitaan siis Pride-asennetta 365 päivää vuodessa, jotta jokaisella olisi yhtäläiset oikeudet olla olemassa ja elää samoilla oikeuksilla riippumatta seksuaalisesta suuntautumisesta tai sukupuoli-identiteetistä.

– Näytä ylpeytesi! Ps. lesbot Suomesta lomailee, Gustafsson päättää englanniksi kirjoittaen.

Myös Bergström lisäsi yhteiskuvan pariskunnan lomalta.

–Täällä ollaan Barcelona.Pieni miniloma aurinkoon! Vielä ei olla nähty kaupunkia, kun eka ajateltiin ottaa vaan rennosti poolilla ja ladata akkuja auringossa. Tätä olen odottanut, koska viime loma meni sairastaen ja loma tyssäsi siihen. Nyt ilo irti, tanssija kirjoitti hyväntuuliseen julkaisuunsa.


Lue myös:

    Uusimmat