Eivät kai teennäiset "kumitissit" oikeasti kiinnosta miehiä? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Eiväthän naisten kumitissit ja botox-huulet nyt voi OIKEASTI kiinnostaa miehiä? Vai olenko väärässä?" kysyy nimimerkki Hilma.

Näin miesraati vastasi!

"Riippuu kuinka hyvin operaatiot on toteutettu – monesti näkee melko hirvittäviä kumitissi-botox-lopputuloksia, mutta silloin tällöin myös hyvin onnistuneita. Kyse on esteettisyydestä, siitä, mikä miellyttää silmää. Tietyt muodot ja niiden keskinäinen harmonia ainakin hivelevät omaa silmää.

Harvoin näitä muotoja ja niiden tasapainoa näkee luonnossa. Silloin on turvauduttava menetelmiin, joilla päästään haluttuihin lopputuloksiin. Valitettavan usein vain suhteellisuudentaju pettää, ja päädytään melko karmeisiinkin tuloksiin. Mutta lähtökohtaisesti, jos haluaa muokata vartaloaan kirurgisesti, niin siitä vain, jos se esimerkiksi tekee omasta elämästä mielekkäämpää."
– 37, naimisissa

"Hyvä Hilma: tuunatut asiat ovat aina kiinnostaneet ja tulevat aina kiinnostamaan miehiä, oli sitten puhe tisseistä, huulista tai 300-sarjan bemareista. Joten: kyllä olet väärässä, mutta se, miten sitä kiukkua on laitettu, ratkaisee lopputuloksen ja kiinnostuksen määrän. Nyrkkisääntönä sanoisin "enempi on parempi", mutta tuunattava runko vaikuttaa myös, yli/ali-lyöntejä sattuu valitettavan usein."
– 46, naimisissa – perusmallin kanssa

"Ne kiinnostavat vain sen verran, että pitää varmistaa, ettei naisella sellaisia ole."
– 37, naimisissa


"Sopusuhtainen rintavarustus kiinnostaa, oli se sitten tullut hyvistä geeneistä tai kalliista Tallinnan reissusta. Puhtaasti ulkonäköasioista puhuttaessa lopputulos ratkaisee, ei niinkään siihen käytetyt keinot (unohtaen moraaliset tms. pointit). Jos pitäisi tyrmätä esim. botoxin tai silikonien käyttö kategorisesti, se olisi yhtä mustavalkoista kuin kieltää karaoke sen takia, että joku ei osaa laulaa. Plastiikkakirurgia voi mennä liiallisuuksiin, mutta niin voi käydä myös pelkkien meikkien kanssa. Liika on aina liikaa joka asiassa, mutta en jaksaisi lähteä hirveästi nostamaan periaatteellista älämölöä silikonirinnoista ja muista vastaavista, jos lopputulos on järkevä ja esteettinen."
– 40, parisuhteessa

"Oletusarvoisesti tekisi mieli sanoa, että ei miehiä oikeasti kiinnosta epäluonnollisuus eikä varmaan naisiakaan? Mutta tämähän ei tietysti päde jokaiseen vastaan kävelevään ihmiseen. Jotakuta ihan varmasti viehättää myös epäluonnollisuuksiin asti viety kehon muokkaus ja jotakuta sitten taas ei. Jos yritetään tarkastella "kumitissejä ja botox-huulia" objektiivisesti, ne eivät välttämättä automaattisesti tarkoita överiksi vedettyä ja epäluonnollista lookkia.

Saman asian voisi kääntää myös toisinpäin: eiväthän miesten treenatut kropat ja pullistelevat hauikset voi oikeasti kiinnostaa naisia? Tämäkään ei tarkoita automaattisesti lihasmassaltaan ja kropaltaan Bull Mentulan tasoista körilästä, vaan lopputuloksena voi olla Hilmankin silmää miellyttävä terveellisen urheilullinen vartalo josta varmaan useimmat pitävät. Joku sitten pitää myös niistä kumitisseistä ja joku Bull Mentuloista. Ääripäiden väliin mahtuu monta harmaan eri sävyä ja niin on mielestäni hyvä."
– 28, parisuhteessa


Lue myös:

    Uusimmat