"Ei minua mikään vaivaa" ja muut naisten vakiovalheet

Valehtelu on paha tapa, mutta muutama valkoinen valhe silloin tällöin voi tehdä suhteelle hyvääkin. Mistä naiset yleensä valehtelevat?

Naiset saattavat valehdella pitääkseen kumppaninsa tyytyväisenä tai vaikkapa välttääkseen riitoja. Nämä naisten sanomat asiat ovat joka tapauksessa yleensä palturia:

"Ei minua mikään vaivaa"

Tämän suora käännös on: "Totta kai minua vaivaa jokin!" Jos lausetta säestää partaterän viiltävä äänensävy, sait juuri vahvistuksesi. Tässä ongelma piilee kommunikaatiossa. Naisesi on varma, että tiedät, mikä häntä todellisuudessa vaivaa, kun taas sinulla ei välttämättä ole asiasta hajuakaan. Lähesty asiaa hellävaroen, etten suututa häntä lisää.

"En ole vihainen"

Kyllä hän on. Yleensä näin sanotaan riidan jälkeen ja naisesi valehtelee odottaessaan samalla anteeksipyyntöä. Anna hänen rauhoittua ja ratkaise asia sen jälkeen, jälleen kerran rauhallisin ottein.

"Maksan mielelläni tänään"

Puppua! Naiset odottavat miesten toimivan tietyllä tavalla. He haluavat miesten tekevän aloitteen ja he haluavat miesten tarjoutuvan maksamaan – ainakin ensitreffeillä. Erityisesti jos mies on pyytänyt naisen ulos, on itsestäänselvää, että nainen olettaa miehen maksavan. Laskun ohjaaminen naisen suuntaan saa miehen vain näyttämään saiturilta.

"Katson mielelläni urheilua kanssasi"

Hän suostuu tekemään kanssasi sinua miellyttäviä asioita, koska haluaa ilahduttaa. Jonkun ajan jälkeen hänen innostuksensa tällaisia asioita kohtaan laimenee, joten arvosta hänen yritystään ja tee vastaavia palveluksia hänelle.

"En muuttaisi sinussa mitään"

Hän ei halua loukata miehistä egoasi, mutta todellisuudessa sinussa on paljonkin asioita, joita hän muuttaisi, jos pystyisi.

"En ole ollut sängyssä kovinkaan monen kanssa"

Tätä sinun ei pitäisi edes kysyä häneltä. Se, kuinka monen miehen kanssa hän on harrastanut seksiä, ei kuulu sinulle. Vain tämä hetki merkitsee teille kahdelle. Naisystäväsi saattaa tuntea, että arvostelet häntä, joten hän ei uskalla kertoa sinulle totuutta menneistä suhteistaan.

"Totta kai saat käydä strippibaareissa"

Toki tyttöystäväsi saattaa hyväksyä sen, että käyt silloin tällöin ruokkimassa silmiäsi, mutta hän myös saattaa esittää olevansa sinut asian kanssa vain, jottei vaikuttaisi liian kontrolloivalta.

"En ole nyt valmis seurustelemaan"

Jos hän haluaa olla kanssasi, hän järjestää kyllä aikaa sinulle. Jos hän alkaa vältellä sinua tai kertoo, kuinka hän tarvitsee tilaa, tiedät, ettei hän ole enää kiinnostunut sinusta.

"Muille flirttailu on ok"

Ei kukaan nainen halua, että tuijottelet muita. Naisten suhtautuminen parisuhteisiin on lopulta aika perinteinen.

"Älä huoli, noin käy joskus kaikille"

Hän sanoo niin vain lohduttaakseen. Teistä kumpikin tietää, ettei niin tapahdu kaikille.


AVA

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat