Mies, näin nainen valehtelee

Valkoinen valhe voi joskus olla paikallaan, sillä perinpohjainen selittely ei sovi kaikkiin tilanteisiin. Miesten kannattaakin olla varuillaan, sillä joskus nainen valehtelee vain päästäkseen helpommalla.

Seuraaavat lauseet voivat olla totta, tai valkoisia valheita. Näin nainen valehtelee miehelle.

Soitellaan

Olet tapaillut mukavaa poikaa muutamia kertoja, mutta se jokin puuttuu. Et kuitenkaan halua tehdä syväanalyysia miehen kanssa siitä, miksi jutustanne ei mielestäsi tule mitään. Tämä voisi olla paitsi kiusallista, myös liioittelua, sillä ethän voi tietää, onko miehelläkään suurempia suunnitelmia tulevaisuutenne varalle. Hienovaraisten vihjailuiden pitäisi riittää. Jos et treffien lopulla kapsahda miehen kaulaan ja suutele häntä intohimoisesti, hän saattaa jo aavistaa, että on aika jatkaa eteenpäin ilman sinua.

Sinulla on isoin varustus, jota olen koskaan nähnyt

Vaikka tämä olisi vale, miehet tuskin pahastuvat, vaikka luulisivat, että heidän varustuksensa on kuin jumalan lahja naisille. Hyvästä itsetunnosta ei ole haittaa sänkypuuhissakaan, joten jos pystyt kohottamaan miehesi itseluottamusta edes vähän, onneksi olkoon.

En yleensä ole niin humalassa

Olet tavannut upean miehen, mutta muistikuvasi edellisestä yöstä ovat täysin hämärän peitossa. Suoraan sanottuna, et edes muista mikä vierelläsi herännyt komistus on nimeltään. Hän vaikuttaa kuitenkin upealta tyypiltä, joten et halua pilata mahdollisuuksiasi. Vaikka todellisuudessa olisit koko kylän pahin bileprinsessa, ei kannata sanoa sitä ääneen. Aivan yhtä hyvin voit kertoa hänelle, että olit niin humalassa vain sen tähden, että et yleensä juo niin paljon.

Se oli todella upeaa

Vaikka seksi olisi ollut pelkästään ihan ok, useat naiset kehuvat seksiä upeaksi, koska pääsevät näin vähemmällä. Kuka jaksaisi väsyneenä joutua tentattavaksi siitä, mikä ihme nyt oli pielessä, kummasta tämä kaikki johtui, mitä seuraavaksi pitäisi tehdä eri tavalla tai onko hänessä jotakin vialla? Seksikeskustelut on hyvä käydä jossakin välissä, mutta aina energia ei riitä jauhamiseen. Sitä paitsi on täysin normaalia, ettei nainen saa joka kerta.

Minäkin rakastan indie-elokuvia

Vaikka palaisit halusta nähdä uusimman romanttisen komedian, lippukassalla huomaat kuin vahingossa suosittelevasi treffikumppanillesi uusinta pienen budjetin elokuvaa mongolialaisesta lammaspaimenesta. Valkoinen valhe tai ei, eikö ole vain hyvä asia, että ihastus saa sinut katsomaan maailmaa uusin silmin? Parhaimmillaan jäät ihan oikeasti koukkuun indie-elokuviin.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja