Tästä nainen valehtelee

Pikkuisista valkoisista valheista aina avioliiton solmimiseen rahan takia – brittilehti selvitti kuinka pitkälle nainen on valmis venyttämään moraaliaan. Voit vertailla itse kuinka paljon sinun moraalisi antaisi periksi.

"Vaihdoin paidan hintalapun toiseen halvempaa sovituskopissa ja sain uuden paidan kymmenen euroa halvemmalla!" Kuulostaako tutulta?

Glamour-lehden selvityksen mukaan tämä on yllättävän yleistä. Myös irtokarkkien ja muiden syötävien napsiminen kaupassa ilman, että niitä maksaa, on täysin jokapäiväistä puuhaa. Tämä kustantaa supermarketeille 207 miljoonaa puntaa (noin 240 milj. euroa) vuodessa.

"Ostin uudet kengät. Ne maksoivat vain… öö… 25 euroa!" Joka neljäs nainen ei kerro puolisolleen ostamiensa kenkien todellista hintaa. Samalla joka viides hävittää hintalapun, kuitin ja luottokorttilaskun, ettei puoliso saisi tietää kenkien oikeaa hintaa.

Kierrätys on noussut arvoon arvaamattomaan. Lähes neljä viidestä naisesta ei epäröi kierrättää lahjoja eteenpäin. Kukaan heistä ei myöskään tunne omantunnontuskia väittäessään lahjaa uudeksi.

Kyselyyn vastanneista puolet myönsi, että myisivät juorulehdille julkkisjuoruja rahaa vastaan. 25 000 punnasta (alle 30 000 euroa) he myisivät minkä tahansa juorun.

Makuuhuonetouhuja ja raha-avioliittoja

Seksistä ja partnereista valehdellaan molemmissa sukupuolissa. Naisista 45 prosenttia kertoo, että makuuhuoneessa on vähemmän vipinää, kuin oikeasti onkaan. He pelkäävät, että heidät leimataan kevytkenkäisiksi. Samaan aikaan lähes 30 prosenttia miehistä suurentelee omia lukujaan näyttääkseen paremmilta ystäviensä silmissä.

Naimisiin halutaan, mutta rakkaudella ei taida sittenkään olla mitään tekemistä avioliiton kanssa. Jopa 38 prosenttia sinkkunaisista sanoo, voivansa mennä naimisiin rikkaan miehen kanssa vain tämän rahojen takia.

Luottamus ja mustasukkaisuus suhteessa on yllättävän yleistä. Lähes kolmannes naisista lukee salaa miehensä sähköpostit. Jopa kaksi kolmesta sanoo katsovansa miehensä kännykän soittotiedot ja tekstiviestit, jos tämä jättää puhelimensa vartioimatta.

Näistä asioista nainen valehtelee:

– Jopa 40 prosenttia on valehdellut miehelleen jättäneensä exänsä.

– 15 prosenttia valehtelee tulotasonsa korkeammaksi kuin se on

– Yksi kolmesta valehtelee vaatekokonsa

– Lähes joka kolmannella on ollut suhde naimisissa olevan miehen kanssa

– Joka kymmenes valehtelee ansioluettelossaan ja työhakemuksissa.

– 36 prosenttia kertoo ystävälleen partnerinsa mokista sängyssä

– Vuosittain katoaa kolme miljoonaa pyyhettä hotellihuoneista

Teksti: MTV3/Helmi

Lähde: Glamour

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja