Edmonton tasoitti otteluvoitot NHL:n tulisessa paikallistaistossa – tämä päätöserän alivoimamaali petasi ratkaisun

Zach Hymanin alivoimamaali kolmannen erän puolivälissä auttoi Edmonton Oilersin voittoon NHL-jääkiekon pudotuspelien toisella kierroksella. Oilers kukisti Calgary Flamesin vieraissa 5–3 ja tasoitti voitot 1–1:een.

Albertan alueen joukkueiden toinenkin kohtaaminen näytti menevän Calgaryn tahtiin, kun Flames johti 2–0 runsaan kuuden minuutin pelin jälkeen. Oilers kavensi kuitenkin Duncan Keithin maalilla avauserässä. Toisen erän jälkeen numerot olivat 3–3.

Hyman teki 4–3-johto-osuman Calgaryn Warren Foegelen jäähyn aikana.

Leon Draisaitl viimeisteli loppunumerot pari minuuttia myöhemmin. 5–3-maaliin sai syöttöpisteen maalivahti Mike Smith, joka varmisti voittoa myös 37 torjunnallaan.

Oilersissa Mikko Koskinen oli luukkuvahtina ja Jesse Puljujärvi hyökkäsi vajaat yhdeksän minuuttia.