Antti Raanta ja Sebastian Aho loistivat jälleen – suomalaistähden temppu sytytti jäähyaitiossa

Carolina Hurricanes otti toisen perättäisen voittonsa New York Rangersista ja johtaa ottelusarjaa nyt 2–0. Samoin luvuin irtosi kotivoitto viime yönä. Carolinan maalivahti Antti Raanta oli ottelun tähti.

Antti Raanta pelasi NHL-uransa ensimmäisen nollapelin pudotuspeleissä viime yönä, kun Carolina Hurricanes kukisti New York Rangersin maalein 2–0.

21 laukausta torjunut Raanta valittiin ottelun parhaaksi pelaajaksi. 33-vuotias raumalainen oli yksi Carolinan edellisenkin voiton takuumiehistä ja pelaa tällä hetkellä väkeviä pudotuspelejä. Hänen torjuntaprosenttinsa pudotuspeleissä on nyt komea 93,9.

Vireessä on myös Carolinan suurin tähti Sebastian Aho, joka napsi tehot 1+1 yön ottelussa. Suomalaishyökkääjä petasi alivoimalla paikan Brendan Smithille, joka napautti karkin ohi newyorkilaisten tähtivahdin Igor Shestjorkinin.

Hurricanesin Twitter-tilin julkaisemalta videolta voi nähdä ja kuulla, miten Smithin maali villitsi kotiyleisöä Raleigh'ssa.

Alivoimamaali sytytti myös jäähyaitiossa istuneen Brady Skej'n, joka kärsi 2+2 minuutin rangaistusta korkeasta mailasta. Skej'n tuulettelut jäähyboksissa huvittivat myös sosiaalisessa mediassa.

Aho viimeisteli vielä loppuluvut 2–0 tyhjään maaliin.

Hurricanesin ja Rangersin ottelusarja jatkuu New Yorkissa Suomen aikaa sunnuntai-iltana. Jatkoon pääsemiseksi tarvitaan neljä voittoa.

Sarjan voittaja jatkaa itäisen konferenssin finaaliin, jossa vastaan asettuu voittaja ottelusarjasta Floridan ja Tampan välillä. Jälkimmäinen johtaa tuota sarjaa Carolinan tavoin 2–0.

Lue myös:

    Uusimmat