Edesmenneen Anne Hechen omaisuudesta syntyi kiista – vastakkain esikoinen ja ex-mies

2:02
Homer Laffoonin isältä koskettava viesti edesmenneelle Anne Hechelle: "Hän oli rohkea ja peloton ja osasi todella rakastaa"

Anne Hechen poika ja ex-mies kiistelevät edesmenneen tähden omaisuudesta.

Traagisesti onnettomuudessa menehtyneen näyttelijä Anne Hechen omaisuudesta on kehkeytynyt erimielisyyksiä tähden pojan Homer Laffoonin ja ex-miehen James Tupperin kesken.

People-lehden saamien asiakirjojen mukaan Laffoon on jättänyt yhdeksänsivuisen lisäyksen aikaisemmin jätettyyn vetoomukseensa, jossa hän pyrkii saamaan haltuunsa edesmenneen äitinsä omaisuuden.

Lisäksi Laffoon syyttää äitinsä ex-mies Tupperia siitä, että tämä olisi yrittänyt häiriköidä kommunikoimista 13-vuotiaan velipuolensa Atlas Tupperin kanssa, jonka isä James Tupper niin ikää on. Tupper ja Heche pitivät yhtä vuodet 2007-2018.

Laffoonin lisäyksestä käy ilmi myös erimielisyydet Hechen väitetystä testamentista. Tupperin mukaan vuonna 2011 laadittu asiakirja on pätevä, mutta Laffoon on eri mieltä. Samaisessa dokumentissa Tupper oli nimetty Hechen kuolinpesän haltijaksi.

Laffoon pitää asiakirjaa laittomana ja väittää, että dokumentin allekirjoitus olisi väärennetty. Lisäksi dokumenttia llaatiessa paikalla ei ole ollut lain vaatimia todistajia, jolloin asiakirja ei ole Laffoonin mukaan laillinen.

– Herra Tupper viittaa toistuvasti vastalauseessaan liitteenä olevaan sähköpostiin "testamenttina". Lain mukaan sähköposti ei kuitenkaan ole holografinen testamentti tai muodollinen testamentti, Laffoonin asiakirjassa kirjoitetaan Peoplen mukaan.

–  Sähköposti ei täytä voimassa olevan testamentin lakisääteisiä vaatimuksia, koska väitetyn testamentin aineelliset määräykset eivät ole vainajan käsialaa. 

Heche törmäsi elokuun 5. päivä autollaan kadun varrella sijainneeseen autotalliin Los Angelesissa. Onnettomuudessa hän sai massiivisen aivovamman ja vaipui koomaan, josta hän ei enää herännyt tajuihinsa. 

Lähde: PeopleLue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja