Drew Barrymoren uusi arki – jäädyttää elokuvauraansa

Näyttelijä Drew Barrymore on viime aikoina keskittynyt leffaroolien sijaan oikean elämän rooliinsa perheenäitinä.

Näyttelijä Drew Barrymore on onnistunut yhdistämään äitiyden ja uran. Nyt kahden lapsen äiti on kuitenkin keskittynyt näyttelemisen sijaan perhe-elämään sekä meikkisarjaansa.

MTV.fi seurasi viime keväänä paikan päällä Berliinissä, kun näyttävä Drew Barrymore saapui Lomapainajainen-elokuvan ensi-iltaan vain kuukausi Frankie-tytön syntymän jälkeen.

– Vauva on terve ja olemme hyvä perhe, joten minun ei tarvitse murehtia. Tämä kaikki promoaminen on positiivista, ja olen turvallisten, tuttujen ihmisten seurassa, Barrymore kertoi tuolloin.

Viime aikoina Barrymore on keskittynyt perhe-elämään. More-lehden haastattelussa näyttelijä intoilikin uudesta arkirytmistään. Nykyään Barrymoren pitää lasten lisäksi kiireisenä myös bisneskuviot oman meikkisarjan ympärillä.

– Voin jopa työpäivinä herätä lasten kanssa, mennä töihin ja tulla kotiin, elän nyt normaalia elämää. Nyt yksittäinen bisnesmatka on jännittävä. Vähän eri asia kun silloin, kun kiertää elokuvan takia maailmaa kuukausien ajan. Sitä en pysty juuri nyt tekemään.

Barrymore tullaan kuitenkin näkemään tänä vuonna valkokankaalla Miss You Already -elokuvassa. Tähti kuitenkin myöntää, että perheen perustamisen myötä hän tulee luultavasti vähentämään näyttelemistään.

– Uskon vähentäväni näyttelemistä. On hankala olla läsnä lasten kanssa, jos pitää herätä ennen heitä ja tulla kotiin heidän jo nukkuessa. En vain halua lasteni joutuvan kokemaan sellaista, tähti kertoi aiemmin The Today Show -ohjelmassa.

Näyttelijä onkin todennut, ettei hän halua tehdä samoja virheitä, joita hänen vanhempansa tekivät.

– Minullahan ei oikeastaan ollut vanhempia. Se saattoi omalla tavallaan haitata nuoruuttani, mutta sain siitä myös suuria voimavaroja elämääni. Kokemani takia haluankin olla läsnä lasteni elämässä. 

Lue myös:

    Uusimmat