Drew Barrymore ei murehdi raskauskilojen karistamista – katso!

Syyskuun lopussa esikoisensa saanut Drew Barrymore ei murehdi raskauskilojensa karistamisesta, vaan on päättänyt kuunnella omaa kehoaan ja varjella onneaan välittämättä siitä, mitä vaaka näyttää.

Näyttelijä Drew Barrymore, 37, on päättänyt olla välittämättä raskauskilojensa putoamisesta. Tuoreessa Good Housekeeping -lehden kansikuvassa tuoreen äidin positiivinen asenne säteileekin silminnähden.

– Uskon, että onnellisuudella on kaikkein suurin vaikutus ulkoiseen olemukseen. Minä en tavoittele täydellisyyttä, en edes usko siihen, Barrymore kertoo lehden haastattelussa.

Näyttelijä vakuuttaa liikkuvansa kuitenkin säännöllisesti. Tavoite täydellisestä bikinivartalosta ei kuitenkaan ole hänellä mielessä.

– Teen yhä töitä sen eteen, mutten murehdi. Minulla ei tule koskaan olemaan vartaloa, joka saisi minut innostumaan bikinikaudesta. Minulla ei ole koskaan ollut sellaista bikinivartaloa, Barrymore toteaa.

Näyttelijä on tähän mennessä oppinut sen, ettei elämässä kannata asettaa itselleen liian suuria tavoitteita.

– Olen oppinut vuosien varrella, että töitä kannattaa tehdä sen eteen, mitä jo on ja parhaita puoliaan kannattaa korostaa, Barrymore kertoo.

Lue myös:


AVA

Lähde: Splash, Good Housekeeping

Kuvat: Splash, GettyImages

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja