Draken uudella levyllä paljastus – myöntää vihdoin isyyshuhut todeksi

Tämän hetken suosituimpiin artisteihin kuuluva Drake julkaisi odotetun uuden projektinsa perjantaina.

Musiikkimaailmaa tällä hetkellä kiistatta hallitseva Drake julkaisi uuden Scorpion-levynsä perjantaina. Massiviset 25 kappaletta pitkä levy sisältää vahvistuksen viimeisen kuukauden aikana velloneisiin huhuihin räppärin salatusta lapsesta. Lisäksi Michael Jackson tekee postyymin vierailun yhdellä kappaleista.

Drake viittaa isyyteen muutamaan otteeseen levyn aikana ja avautuu isyydestään kunnolla albumin viimeisellä March 14 kappaleella. Lapsi on syntynyt räppärin mukaan lokakuussa, hän on tavannut poikansa vain kerran. Poika on nimeltään Adonis.

– Hän ei ole rakastajattareni, kuten Billie Jean, mutta lapsi on minun, Drake räppää, käyttäen Jacksonin Billie Jean kappaletta viitatessaan lapsensa äitiin.

Huhut 31-vuotiaan räppärin lapsesta lähtivät todella liikkeelle, kun Pusha T julkaisi Drakea mollaavan kappaleen toukokuun loppupuolella. Pusha T väitti kappaleessaan Draken piilottelevan salarakkaansa kanssa saamaansa lasta.

March 14 -kappaleella Drake kääntää väitteet piilottelusta ympäri ja sanoo, että ei piilotellut lastaan maailmalta, vaan maailmaa lapseltaan. Lisäksi hän puhuu suoraan pojalleen.

– En halua, että huolit kenen luona asut, tai kuka rakastaa sinua enemmän ja huolii sinut mieluummin. Olen liian ylpeä antaakseni sellaisten asioiden tulla välillemme. Tajuan, että minun pitää nyt ajatella kahden ihmisen edestä.

– Minulle kerrottiin, että olet kahden viikon päästä kaupungissa. Toivottavasti siihen mennessä, kun kuulet tämän, minä ja äitisi olemme sopineet välimme, Drake sanailee pojalleen.

Jälkikasvun myöntämisen lisäksi Michael Jacksonin osuus levyllä on herättänyt kuumaa keskustelua. Drake oli ottanut Jacksonin ennen julkaisemattoman kappaleen ja rakentanut sen uudelleen.

Don't Matter to Me -kappaleella Drake hoitaa rap-osuudet ja Jacksonin tyylinäyte kuullaan kertosäkeessä. Kappaleen kirjoittajien listalla on Jacksonin lisäksi jazzlegenda Paul Anka, joka teki yhteistyötä popin kuninkaan kanssa 80-luvulla ja paljasti viime vuonna työskentelevänsä Draken kanssa.

Lähde: Independent

Lue myös:

    Uusimmat