Räppäri Drake vastaa kohuun: "Kuvat osoittivat, kuinka mustat esitettiin aikanaan väärin viihteen alalla"

Drake vastasi räppäri Pusha T:n uuteen, häntä pilkkaavaan kappaleeseen ja kappaleen kohua herättäneeseen kansitaiteeseen.

Drake kommentoi räppäri Pusha T:n käyttämää kansitaidetta uudelle The Story of Adidon -kappaleelleen, jossa hän pilkkaa kanadalaisartistia. Kannessa on Drake musta naama -maalaus kasvoillaan ja Jim Crow -t-paita päällä. Jim Crow oli rasistinen karikatyyri 1800-luvulla, myöhemmin se yhdistettiin Yhdysvaltojen mustaa väestöä syrjiviin lakeihin.

Instagram-tarinassaan Drake sanoo, että kyseessä ei ollut vaatemerkin mainos, toisin kuin on huhuiltu, vaan hänen sudanilaisen ystävänsä kanssa järjestämä kuvaussessio, jolla oli tarkoitus kritisoida mustien näyttelijöiden kohtelua Hollywoodissa. Kuvat ovat vuodelta 2007. Draken mukaan viihdealan mustista välittämä kuva ei ollut heidän mielestään juuri muuttunut vuosien saatossa.

– Työskentelin projektin kanssa, joka käsitteli nuorten mustien näyttelijöiden taistelua roolien saamiseksi, stereotyyppejä ja jatkuvaa samoihin rooleihin valitsemista, Drake sanoo Instragram-tilillään.

– Kuvat osoittivat, kuinka mustat esitettiin aikanaan väärin viihteen alalla, Drake jatkaa.

Drake ja Pusha T ovat ottaneet kappaleiden muodossa yhteen viimeviikkoina. Kaikki alkoi, kun Pusha T kritisoi Drakea uuden Daytona-levynsä viimeisellä kappaleella. Drake vastasi omalla kappaleellaan, jonka jälkeen Pusha T otti isot aseet esiin The Story of Adidon -kappaleella väittäen, että Drakella on salainen lapsi. Drake ei ole vielä vastannut väitteeseen lapsesta.


Lähde: TMZ

Lue myös:

    Uusimmat