Draamaa Pariisissa: Neymar osui huimasta iskusta – tuskaisa Liverpool nousi mukaan rankkarilla

PSG johtaa Liverpoolia Pariisissa jalkapallon Mestarien liigan huippuottelussa avausjakson jälkeen maalein 2–1. Ottelun avausjakso päättyi dramaattisesti, kun siihen saakka tuskaillut Liverpool nousi rangaistuspotkusta maalin päähän.

MAINOS

Mestarien liiga suorana C Moressa

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun!

C Moren sivulle pääset tästä

PSG:n Angel Di Maria kaatoi Sadio Manen liukutaklauksella rangaistusalueella, ja James Milner ampui rangaistuspotkun varmasti verkon perukoille (koko tilanne pääkuvan videolla). Laukaus oli Liverpoolin jakson ainoa maalia kohti ja osuma oli joukkueelle ensimmäinen vieraskentällä tämän kauden Mestarien liigassa.

Tätä ennen PSG oli siirtynyt 2–0-johtoon huippunopeasta, upeasta vastaiskusta Neymarin viimeistelemällä osumalla.

Viimeisimmistä syötöistä vastasivat Neymar ja pallon Edinson Cavanille maalipaikkaan tarjoillut Kylian Mbappe. Cavanin yrityksen Liverpool-maalivahti Alisson Becker torjui, mutta paluupallon Neymar puttasi varmasti oikeaan alakulmaan (video analyysin kera alla).


PSG:n avausosumassa Juan Bernat sai puolestaan Liverpool-puolustaja Virgil van Dijkiltä niin sanotusti suosiollista avustusta. Van Dijk yritti purkaa pallon joukkueensa rangaistusalueelta väljemmille vesille, mutta pallo päätyikin Bernat'n haltuun ja tämä ampui pelivälineen alakulmaan (video alla).



Ottelu on kummallekin joukkueelle tuikitärkeä tasaisessa lohkotilanteessa, kun lohkovaihetta on tämän illan jälkeen jäljellä enää yksi kierros.

Mestarien liiga C Morella keskiviikkona:

PSG – Liverpool klo 21.50 C More Sport 1:llä
Tottenham – Inter klo 21.50 C More Sport 2:lla

Kaikki ottelut myös cmore.fi-suoratoistopalvelussa!

Lue myös:

    Uusimmat