Dominan viisi vinkkiä parempaan seksiin: "Älä hautaa himojasi..."

BDSM-seksi voi opettaa rauhallisemmastakin seksistä nauttiville tärkeitä asioita kommunikaatiosta, myöntymyksestä ja himosta.

Videolla BDSM-pariskunta työhuoneensa ovet.

Sadomasokistisista seksuaalifetisseistä aikoinaan innostunut Hudsy Hawn kertoo Men’s Health -lehdelle huomanneensa, että BDSM on opettanut hänelle tärkeitä taitoja maailmassa #MeToo-liikkeen jälkeen. Niitä ovat hänen mukaansa haluista puhuminen, toisen ymmärtäminen ja yhteisymmärrykseen pääseminen.

– Olit sitten perinteinen, kinky tai jotain niiden väliltä, BDSM:n kuuluvat perusperiaatteet voivat auttaa tuomaan tervettä keskustelua ja parempaa seksiä, dominana toimiva Hawn uskoo.

– Älä hautaa himojasi, keskustele niistä.

Nämä asiat Hawn toivoisi kaikkien omaksuvan BDSM:stä.

1. Kommunikoi

Hawn uskoo, että keskustelu on avain entistä kuumempaan seksiin. Kun partnerit avautuvat toisilleen haluistaan, he pyytävät niiden toteuttamiselle lupaa samalla oman haavoittuvuutensa paljastaen.

2. Leiki

Seksi ei tarkoita vain yhdyntää. Hawn kertoo, että BDSM:ssä käytetään sanaa "leikki" kuvaamaan aikuisten huvittelua keskenään.

Leikki sisältää ympäristön valmistelun otollisen kiihottavaksi tai vaikkapa vihjailevan flirttailun kesken illallisen. Seksi ei ole vain orgasmin tavoittelua, seksi on yhteistä nautintoa.

3. Pitäydy sovitussa

”Vaniljaseksistä” nauttivat voivat myös hyötyä turvasanoista, jotka kuuluvat olennaisesti BDSM-seksiin. Turvasanoiksi ei kannata valita sanoja ”lopeta” tai ”älä”, sillä ne voivat sopia seksin niin sanottuun käsikirjoitukseen.

Käsikirjoituksen kirjoittaminen uudelleen seksin aikana ei kannata. Hawk muistuttaa, että seksissä on kyse myös luottamuksesta. Aiemmin sovitusta poikkeaminen – vaikka toinen sitä kesken seksin vaatisi – voi syödä tätä keskinäistä kunnioitusta.

4. Muista jälkihoito

Seksin jälkeen iskevä alakulo on tavallinen ongelma niin ”tavallisessa” kuin BDSM-seksissä. Hawn suosittelee partnereita keskustelemaan siitä, mikä tuo hyvää oloa seksin jälkeen. Yksille tämä voi tarkoittaa halailua, toisille yhteistä suihkua, kolmansille keskustelua. Tärkeintä on, että molemmilla on seksin jälkeen hyvä olo.

5. Vaihtakaa rooleja

Roolien vaihtaminen on tervettä seksuaalista leikkiä, joka auttaa näkemään asiat uudesta vinkkelistä. Uusi rooli voi myös osoittautua varsin nautittavaksi – kuten moni mies on todennut. Myös yhdessä masturbointi on hyödyllistä, sillä näin partneri pääsee uudella tavalla jyvälle siitä, mistä toinen todella nauttii.

Lähde: Men's Health

Lue myös:

    Uusimmat