Mies, kaipaatko ytyä orgasmiisi? Rohkaise mielesi ja kokeile tätä seksimuotoa – et tule pettymään

Penetraatio voi toimia myös niin, että nainen yhtyy mieheen. Anaaliseksillä miehen aistiherkkä eturauhanen saa stimulaatiota – lopputuloksena järisyttävä orgasmi.

Videolla kerrotaan, mitä seksileluja jokaisen kotoa tulisi löytyä.

Orgasmi on yksi maailman ihanimpia tunteita, mutta mitä jos siitä saisi vieläkin paremman? Miehille se on mahdollista anaaliseksiä kokeilemalla – jostakin syystä moni mies tuntuu silti olevan haluton antamaan peppunsa käsiteltäväksi.

Asiaan on kuitenkin tulossa muutos, ainakin jos uskoo Men’s Health -miestenlehden haastattelemaa seksikouluttajaa, Alicia Sinclairia. Hän uskoo, että vyödildon käyttö heteroseksissä, niin sanottu ”pegging”, tekee tuloaan massojen seksiharrasteeksi.

Niin siis mikä pegging?

Yksinkertaisesti selitettynä ”pegging” tarkoittaa, että nainen pukee ylleen vyödildon, jolla anaalipenetraatio miehen kanssa onnistuu.

Vaikka moni mies kavahtaa ajatusta – se voi esimerkiksi herättää pelon ”homostelusta” –, toimitusta kokeilleet tapaavat suhtautua vyödildotukseen varsin myönteisesti. Sen avulla mies voi todennäköisesti saada orgasmiinsa uutta jytyä.

Vahva orgasmi johtuu siitä, että anaalipenetraation kautta miehen eturauhanen, miehen ”G-piste”, saa stimulaatiota. Eturauhanen on virtsarakon alapuolella sijaitseva lisäsukupuolirauhanen, jota stimuloimalla mies kiihottuu helposti. Herkkään rauhaseen pääsee paraiten käsiksi anaalin kautta.

– Jos pidät tavallisista orgasmeista, pidät näistä vielä enemmän, seksikouluttaja Lola Jean kertoo miestenlehdelle.

Seksistä nauttiminen ei muuta seksuaalista suuntautumisesta

Peräaukon hyväilemistä ”homosteluna” pitävät miehet voivat päästää irti pinttyneistä mielikuvistaan: anaaliseksistä nauttiminen ei tee kenestäkään homoa.

Heteroseksissä roolien vaihto voi tuoda lähinnä kiihottavaa roolileikkimäistä vivahdetta.

– Miehen pitää antautua uudelle ”antamisen” tunteelle ja antaa naisen vuorostaan kokea dominointi ja kontrollointi, Sinclair luonnehtii.

Valmistaudu huolella

Vyödildotukseen kannattaa valmistautua ensinnäkin keskustelemalla asiasta. Kun molempien osapuolien toiveet on kuultu ja puitu on aika ryhtyä fyysisiin valmisteluihin.

Ennen dildolla tapahtuvaa penetraatiota anaalia on syytä lämmitellä hyväilemällä sormin niin peräaukon ympäristöä kuin kivespussien ja peräaukon väliltä löytyvää välilihaa.

Lopuksi on syytä varmistaa, että kaikki neljä vyödildottamiseen tarvittavaa välinettä ovat lähistöllä: dildo, strap-on-vyö, o-rengas sekä liukuvoide. O-rengas on osanen, joka kiinnitetään dildon juureen, jotta seksilelu pysyy paikallaan vyössä.

Kaikki tarvittavat välineet voi ostaa seksikaupasta. Niin moni muukin on ostanut, ainakin jos on uskominen Men’s Healthin haastattelemia asiantuntijoita. 

Lähde: Men's Health

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja