Dolly Parton toteutti syöpää sairastavan faninsa toiveen

Countrytähti Dolly Parton, 77, soitti yllätyspuhelun syövän neljännessä vaiheessa olevalle LeGrand Goldille, joka on laulajan suuri fani. 

Utahissa asuva LeGrand Gold, 48,on fanittanut countryn supertähti Dolly Partonia, 77, koko ikänsä. Goldilla diagnosoitiin vuonna 2021 neljännen vaiheen paksusuolisyöpä. Hänellä oli kuitenkin vielä toive tavata Parton.

22. joulukuuta juuri ennen joulua Parton soitti Goldille yllätyspuhelun, joka on jaettu YouTubessa

– Hän lauloi laulun, laittoi nimeni lauluun. Tuntuu kuin olisin nyt kuolematon. Se oli todella siistiä. Se sai minut tuntemaan oloni hyväksi, Gold kertoi Partonin kanssa käydystä keskustelusta KSL:lle.

Alta voit katsoa videon Dolly Partonin ja LeGrand Goldin puhelusta.

Gold kertoi Partonille puhelussa, että on saanut Partonista valtavasti apua syöpänsä keskellä. 

Parton on onnellinen tietäessään, että hänellä on niin omistautunut fani kuin Gold. 

– Haluan aina tehdä ihmiset onnellisiksi musiikillani, tekemisilläni ja sanomisillani ja olen onnellinen, että olen koskettanut elämääsi jollain tavalla. Joten kiitos kunnioituksesta, Parton sanoi puhelussa. 

Goldin vaimo Alice kertoi Peoplelle, että puhelu merkitsi heidän perheelleen valtavasti. 

– Olemme leijuneet pilvissä jo päiväkausia. Luulimme, että Dolly olisi 11 kohdan listasta se mahdottomin, mutta tyypilliseen tapaansa hän muistuttaa jälleen kerran maailmalle, että unelmat todella käyvät toteen, Alice kertoi. 

GoFundMe-sivuston mukaan diagnoosin jälkeen Goldin syöpä on levinnyt imusolmukkeisiin ja maksaan. Syyskuussa hän sai maksan vajaatoiminnan vuoksi alle puolen vuoden elinajanennusteen. 

Goldilla on vaimonsa kanssa viisi lasta.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat