Dianan jalanjäljissä: George mukaan pitkälle edustusmatkalle

Catherine ja William ottavat Dianan tavoin pienen poikansa mukaan ulkomaanmatkalle ensi vuonna.

Kensingtonin palatsista on vahvistettu Catherinen ja Williamin suuntaavan ensi vuoden huhtikuussa edustusmatkalle kuningatar Elisabetin puolesta. Herttuaparin kohteina ovat Australia ja Uusi-Seelanti.

Herttuaparin avustaja on Daily Mail -lehden mukaan sanonut, että mitä luultavasti pikkuprinssi George lähtee myös mukaan edustusmatkalle. Matkan koittaessa George on noin yhdeksän kuukauden ikäinen, matka tulee kestämään kolme viikkoa. Kyseessä on pikkuprinssin ensimmäinen edustuskerta ulkomailla.

Herttuapari on palkannut prinssi Williamia hoitaneen Jessie Webbin myös Georgen lapsenvahdiksi. Tiedossa ei kuitenkaan vielä ole, lähteekö myös Webb matkalle. Tarkemmat tiedot matkan ajankohdasta kerrotaan lähempänä.

William jatkaa äitinsä, prinsessa Dianan jalanjäljissä. Diana rikkoi perinteitä vuonna 1983 ottamalla tuolloin yhdeksän kuukauden ikäisen prinssi Williamin mukaan edustusmatkalle. William kulki Dianan ja Charlesin mukana Australiassa ja Uudessa-Seelannissa kuuden viikon ajan. Pikkuinen William sulattikin kansan sydämet matkalla.

Toisin oli aikoinaan, kun kuningatar Elisabet joutui vuoden 1953 kruunajaisten jälkeen jättämään lapsensa kotiin edustaessaan ulkomailla kuuden kuukauden ajan.

(MTV VIIHDE)

Lue myös:

    Uusimmat