Mainos

Deittien kauhugalleria: Kamalimmat nettituttavuudet

Se, mikä toimii sähköisesti, ei aina toimi tosielämässä. Lue tositarinat nettitreffien kauhugalleriasta. Vastaa myös kyselyyn, millaiset olivat sinun kauheimmat nettitreffisi!

Nettideittailu on välillä ihanaa ja joskus ihan kamalaa.

50-vuotias Marjukka kertoo tutustuneensa mielenkiintoiseen mieheen deittisivustolla, ja he olivat jutelleet pidemmän aikaa. Mies oli luvannut auttaa häntä auton takaluukun sulkemisongelmissa, joten kauniina päivänä hän ajeli miehen kotikaupunkiin.

– Keskellä kerrostalon parkkipaikkaa seisoi lyhyehkö mies machoasennossa. Kaulassa oli melkoinen koru ja vakiovaate poolo oli kesäpäivänä vedetty päälle. Moikattiin.

Mies halusi esitellä Marjukalle uuden kerrostaloasuntonsa. Hän kertoi, että oli vastikään eronnut ja talo jäi ex-vaimolle. Kellot kilkattelivat jo naisen päässä. Kaksikko lähti varaosaliikkeisiin ja kohti huoltamoa Marjukan autolla, ja pian ongelma oli korjattu.

– Ajoimme syömään, kun oli nälkä. Sainkin toiveen ajaa jotakin tiettyä kautta ja kas kas, kohde oli Alko. Mies avasi sumeilematta litteän kossupullon ja otti ryypyt. Selvisi, että hänen mukanaan olleessa vesipullossakin oli lantrattua viinaa.

– Menimme hyvätasoiseen paikkaan syömään. Mies tilasi oluen, minä ruokaa. Siinä oli hänen nälkänsä. Aika äkkiä minulle tuli kiire kotiin, Marjukka puhisee.

Tapauksesta on noin vuosi, ja vieläkin Marjukan puhelin soi.

– Olen nimennyt eri puhelimet Matti1, Matti2 ja Matti3. Mies soittelee edelleenkin. Kerran erehdyin vastaamaan. Mies oli humalassa - ei kyllä uhitellut eikä maanitellut. Rakastaa vain niin minua. "Rakkaani" ei ole onneksi käynyt kotitanhuvillani. Päällikkötitteliä käyttänyt olikin luuseri alkoholisti. En rakastunut, en pätkääkän. Onneksi.

Mies vakoili kumppania salaa - ei vaivautunut treffeille

Kirsi, 33, haluaa aina vaihtaa kuvat ennen treffejä ja myös jutella puhelimessa ennen tapaamista. Hän oli tavannut netissä kivan oloisen, nelikymppisen miehen ja sopinut tapaavansa hänet.

– Tällä kertaa ei juteltu puhelimessa, vaan sovittiin treffit Helsingin keskustaan eräänä lauantai-iltapäivänä. Olin nähnyt hänen kuvansa ja lähettänyt omanikin. Minut kyllä tunnisti siitä.

– Menin paikalle, mutta kahvilan ulkopuolella ei näkynyt ketään. Odottelin muutaman minuutin, kun puhelimeeni tuli tekstiviesti: "Oletko jo paikalla?" Vastasin, että olen. Tuli seuraava viesti. "Pahoittelen. Et ole minun tyyppiäni. Jätetään kahvittelut väliin ja säästetään molempien aikaa."

Mies oli tirkistellyt Kirsiä jostakin lähikuppilan ikkunasta ja livisti treffeiltä viestein varjolla. Kirsi vastasi viestiin kipakasti ja marssi kiukkuisesti kotiinsa. Vaikka kokemus naurattaa häntä nyt, silloin nauru oli kaukana. Kirsi ei pidä kohtuuttomana sitä, että aikuiset ihmiset tapaisivat sentään toisensa ja joisivat kupin kahvia sivistyneesti.

– Tosi törkeää kyllä! Hän oli treffi-ilmoituksen perusteella ihan fiksun oloinen, 40-vuotias mies. Aikuisella miehellä ei ollut munaa tulla sanomaan edes päivää kasvotusten. Tuo oli kyllä ihan pohjanoteeraus.

Sokkotreffien ihanuus ja kamaluus

Jaana, 29, kävi nettitreffeillä aikaa ennen digikameroiden yleistymistä. Hän joutui huomaamaan, että mielikuvat eivät aina kohtaa totuutta.

– Mies opiskeli hyvään ammattiin ja hän vaikutti kaikin puolin kunnolliselta kaverilta. Hän kertoi, että hänen suvussaan on ollut myös kauneuskuningattaria ja että hänellä on ulkonäkögeenit kohdallaan. Omien puheidensa mukaan mies vaikutti olevan oikea Mr Finland.

Totuus paljastui vasta treffeillä.

– 26-vuotiaalla miehellä oli kiharainen takatukka, vanhanaikaiset silmälasit, solmio ja solmioneula sekä vanhojen miesten silkkipusakka. Komeuden kruunasivat prameat korut. Teki mieli kirkua ja juosta karkuun, mutta hammasta purren kestin treffit.

Marianna, 33, kohtasi netissä tapaamansa miehen baarissa ja nopeasti illan aikana kävi selväksi, ettei kyseessä ollut unelmien prinssi.

– Mies puhua palpatti kaikista netissä kohtaamistaan naisista, jotka oli onnistunut kellistämään ja millaisia naiset olivat sängyssä. Olin pöyristynyt. Päätin lähteä hyvän sään aikana omaan kotiini nukkumaan, mutta baarin ulkopuolella kundi yritti liittyä seuraani. Hän kertoi osaavansa temput ja yritti houkuttaa minua suostumaan. Lopulta sävy muuttui epätoivoiseksi. Hän ei päässyt mukaani, emmekä ole enää tavanneet.

Millaiset ovat sinun kauhunettitreffisi? Vastaa kyselyyn tästä!

MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.