David loi deittisovelluksen ihmisille, jotka haluavat kumppanin 20 vuoden ikäerolla: "Vanhempia, eronneita miehiä ja naisia, jotka haluavat seikkailuja..."

Etsitkö sinkkuna seuraa netistä? Tähän listaan voit taatusti samaistua 0:53
Kun tapaat kiinnostavan ihmisen, aluksi kaikki sujuu ihanasti: viestittelette ja huumori kukkii. Sitten hän katoaa kuin tuhka tuuleen eikä vastaa enää koskaan... Nämä kokemukset ovat kaikille nettideittailijoille tuttuja!

David Minns näki rakkausmarkkinoilla raon ja suunnitteli deittipalvelun 20 vuoden ikäeroa toivoville.

Moni on kuullut deittisovellus Tinderistä, mutta entä, jos se ei sovikaan omiin toiveisiin parinhankinnasta? David Minns näki rakkausmarkkinoilla raon ja päätti kehittää palvelun, joka keskittyy ikäeroihin.

Aiemmin mies on tullut tunnetuksi julkaistuaan esimerkiksi kaksi eri deittipalvelua ihmisille, joilla on joko hyvin pieni tai hyvin iso penis.

"Jos olet 40-vuotias, voit deittailla ketä tahansa 18–20-vuotiasta"

20 Dating -sovelluksessa etsitään kumppania 20 vuoden ikäerolla. Davidin toiveena on vähentää stigmaa ikäeron ympärillä. Palvelu on auki täysi-ikäisille.

– Jos esimerkiksi olet 40-vuotias, voit deittailla ketä tahansa 18–20-vuotiasta. Jos olet 18, voit deittailla 38-vuotiaita tai vanhempia, sivustolla kuvaillaan.

Sivuston mukaan nuorempi kumppani voi olla "täynnä energiaa, seikkailunhaluinen, hauska ja jännittävä".

– Vanhemmilla ihmisillä on ollut aikaa kypsyä, joten heillä voi olla enemmän elämänkokemusta, he voivat olla viisaampia, älykkäämpiä, rikkaampia ja tarjota enemmän tukea. Ehkä koet, että omanikäistesi deittaileminen on pettymys?

"Elokuvatähtien hohdokas elämä on täynnä suurien ikäerojen suhteita..."

Sivusto on tarkoitettu kaikille sukupuolille ja seksuaalisille suuntauksille; esimerkiksi kuvan lisääminen on vapaaehtoista, ja palvelu poistaa vanhat viestit automaattisesti. David kertoi Metro-lehdelle, että sovelluksesta voi tosin etsiä myös "vain ystäviä".

– Elokuvatähtien ja muusikkojen hohdokas elämä on täynnä suurien ikäerojen suhteita, joskus kyse on jopa 20 vuoden erosta. 20 Dating tuo vähän tuota maailmaa meidän kaikkien ulottuville, mies kuvailee.

– Siellä tulee olemaan vanhempia, eronneita miehiä ja naisia, jotka haluavat radikaalia muutosta ja seikkailuja, ja he sopivat täydellisesti yhteen kypsää kumppania etsivän parikymppisen kanssa.

David jakoi itseään koskevan uutisen Twitterissä. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Uskoo, että vanhempien naisten deittailu sopii nuorille miehille

David toivoo, että sovellus voisi tuoda lisää jännitystä ihmisten elämiin. Davidin mukaan nuoria miehiä deittaileva, vanhempi nainen on edelleen tabu, mutta hän uskoo, että nuori mies sopii vanhemmalle naiskumppanille hyvin.

– Kun mies on nuori, hänen "seksuaalinen huippunsa" osuu paremmin yksiin vanhemman naisen kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat