Suuren peniksen omaaville miehille avattiin oma deittisivusto – näillä senteillä pääsee sisään: "Näyttäisi siltä, että koolla todella on väliä"

Millaisia seksiasentoja voisi suosia, jos alapää on löysä tai penis liian suuri? 2:05
Millainen seksiasento on paras, jos penis on "liian suuri"?

Hiljattain avattiin deittisivusto pienen varustuksen omaaville miehille, nyt vuorossa on sivusto "kookkaammille miehille". Brittisivusto kertoo jo satojen naisten pyrkivneen apajille.

Hiljattain uutisoitiin Dinky One -deittisivustosta, jonka miespuolisiksi jäseniksi hyväksytään vain ne miehet, joiden penis on erektiossa alle keskivertomitan eli siis alle 14-senttinen. Jäseniä sivustolle on hakenut kymmeniä tuhansia. Huikean menestyksen vuoksi uusi Big One -deittisivusto toivottaa puolestaan sivustolleen tervetulleeksi keskivertoa pidemmän peniksen omaavat miehet, kertoo The Sun. Käytännössä siis yli 14-senttisellä elimellä pääsee jäseneksi.

– Tulee olemaan mielenkiintoista nähdä, kummasta sivustosta tulee suositumpi tulevina kuukausina/vuosina, toteaa molemmat sivustot perustanut David Minns  Metro-sivustolle.

Minns kertoo, että uuden "isojen miesten sivuston" keskivertojäsenellä on noin 20-senttinen penis, mutta isoin on 28-senttinen, ainakin jäsenen itsensä mukaan. Brittisivustolta löytyy "ei tarpeeksi iso" -nappi, jolla voi käräyttää senttejä omaksi edukseen ilmoittaneen. Huijarit voidaan häätää sivustolta.

Naispuolisia jäseniä sivustolle on kirjautunut viikossa jo liki 400, miehiä reilusti yli 800. 

– Näyttäisi siltä, että koolla todella on väliä, ainakin joillekin naisille, Minns toteaa.

Koronakaranteenien ajaksi sivusto suosittelee hoitamaan mittaamiset etänä ja aloittamaan deittailun vasta, kun se on taas turvallista.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet: The Sun, Metro

Lue myös:

    Uusimmat