Uusi deittisivusto on tarkoitettu vain miehille, joilla on pieni penis – tämä on pituusraja: "Monet nuoret miehet uskovat nykyään tarvitsevansa 30-senttisen peniksen"

2:33
Onko kaikilla miehillä joskus erektio-ongelmia?

Suurella koolla ei todellakaan ole väliä uudella deittisivustolla.

Peniksen koko ja sen riittävyys seksikumppanille voi aiheuttaa monille miehille päänvaivaa ja jopa ahdistusta. Uusi deittisivusto Dinky One aikoo helpottaa paineita auttamalla pienemmän varustuksen omaavia miehiä löytämään rakkauden, kertoo New York Post.

– Dinky One luotiin auttamaan miehiä, joilla on keskivertoa pienempi, muotoilee sivuston perustaja David Minns New York Postille.

Minnsin mukaan miehet voivat käyttää sivustoa yksityisesti ja tapailla ihmisiä tavallisen ympäristönsä ulkopuolelta. "Kaikki ymmärtävät tilanteen etukäteen", joten peniksen koko ei tule toiselle osapuolelle yllätyksenä ja pariskunnilla on mahdollisuus keskittyä toisiinsa tutustumiseen ja tapailuun.

– Monet nuoret miehet uskovat nykyään tarvitsevansa 30-senttisen peniksen tyydyttämään kumppanin. Asia ei yksinkertaisesti ole niin, ja deittisivustomme on täällä normalisoimassa tilannetta, deittisivustolla todetaan.

Sivustolla muistutetaan, että niin kuin on miehiä, joilla on pieni penis, on myös paljon ihmisiä, jotka haluavat, että kumppanilla on keskivertoa pienempi sukupuolielin. Esimerkiksi jotkut naiset voivat kokea seksin ison peniksen omaavan kumppanin kanssa kivuliaaksi.

Ketkä sitten saavat liittyä sivustolle? Peniksen tulee olla alle 14-senttinen. Raja on määritelty maailmanlaajuisesti määritellyn erektiossa olevan keskivertopeniksen pituuden mukaan.

Sivston mukaan sillä on jäseniä jo yli 27 000, joista 71 prosenttia on miehiä, 27 prosenttia naisia ja 2 prosenttia transsukupuolisia.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja