Darude vaimonsa sairastumisesta: Väsymys oli järjetöntä

Suomalaisen huippu-dj Daruden vaimo kärsii vakavasta sairaudesta.

Sandstorm-hitistä tunnettu Darude eli Ville Virtanen on joutunut lykkäämään levyntekoa vaimonsa vakavan sairastumisen takia. Syy Michelle-vaimon väsymys- ja huimausoireilulle selvisi puolitoista vuotta sitten, kun hän sai kuulla sairastavansa punkin puremasta aiheutuvaa borrelioosia.

Tartunta on ilmeisesti tapahtunut jo vuosia sitten, sillä pariskunnan 4-vuotias Max-poika kärsii samasta sairaudesta.

Perjantaina Weekend-festivaaleilla Helsingissä esiintyvä Darude kertoo MTV3.fille, että tilanne Michellen sairauden kanssa on tällä hetkellä parempi kuin aikoihin.

– Hän on aika hyvässä kunnossa ja melkein normaalin ihmisen voimissa jo monta päivää viikosta. Michelle oli aiemmin todella väsynyt, ja se väsymys oli jotain aivan järjetöntä. Sitä ei tajua ennen kuin sen itse näkee, Darude kertoo vaimonsa kamppailusta borrelioosia vastaan.

"Sairautta vaikea hoitaa"

Dj:n mukaan ongelmia aiheutuu nykyisin esimerkiksi ruokien sisältämistä väriaineista.

– Kroppa ei poista kunnolla kuona-aineita, eivätkä sisäelimet huuhtele myrkkyjä kehosta normaaliin tapaan. Tupakansavu tai ilmassa oleva home aiheuttavat heti oireita. Sen jälkeen hän on 2–3 päivää kipeänä.

Syksyllä Suomeen muuttava Darude kertoo, että he ovat joutuneet hakemaan apua useilta eri lääkäreiltä. Toimivaa hoitoa ei ole ollut helppo löytää, ja pariskunta onkin joutunut ottamaan itse selvää sairaudesta ja etsimään helpotusta Michellen vointiin.

– Tätä on vaikea hoitaa, koska kaikki vaikuttaa kaikkeen. Muutama kuukausi on ollut nyt tasapainoisempaa. Olemme hyvillä mielin, jos trendi jatkuu tällaisena, Darude toteaa.

Daruden uuden levyn oli tarkoitus ilmestyä jo keväällä, mutta vaimon sairastelu lykkäsi projektin valmistumista.

– Olen antanut itselleni siitä armahduksen. Tässä on ollut paljon tärkeämpiä asioita mietittävänä. Levy on melkein valmis, mutta sillä ei ole deadlinea.

(MTV3–SARIANNE TÄHTIVAARA)

Lue myös:

    Uusimmat