Danny avautuu uutuusdokumentissa suhteestaan Armi Aavikkoon: "En voinut vastustaa hänen charmiaan"

Entinen Miss Suomi Armi Aavikko oli iskelmätähti Dannylle erityisen merkityksellinen ihminen.

”Olisitteko te voineet vastustaa hänen charmiaan? Minä en voinut.” Näin sanoo iskelmätähti Danny nimeään kantavassa Sakari Saksan ohjaamassa uudessa dokumenttielokuvassa. Uran lisäksi dokumentissa sivutaan myös iskelmätähden, oikealta nimeltään Ilkka Lipsasen, elämää, johon kuului niin avioliitto kuin sen ulkopuolinen suhdekin.

Vuoden 1977 Miss Suomi, Armi Aavikko, lähti Dannyn mukana viihdetaiteilijan uralle, josta kehkeytyi myös pitkään jatkunut salasuhde.

Danny-dokumentissa kerrotaan, että Armin Arja-siskon vuonna 1992 tapahtunut kuolema alkoi murentaa häntä hiljalleen ja masennus ja alkoholiongelmat kävivät lopulta ylitsepääsemättömiksi. Aavikon elämä päättyi liian varhain hänen menehdyttyään keuhkokuumeeseen vain 43-vuotiaana vuonna 2002.

Danny kertoo tuntevansa kuitenkin kiitollisuutta yhteisistä vuosista, vaikkei yhdessä levyttänyt ja konsertoinut pariskunta koskaan tehnyt rakkaudestaan julkista.

– Suuri kiitollisuus siitä, että sattumalta syntyi tällainen yhteistyö. Kuinka kauan se kesti, 18 vuotta, ja kuinka kauniisti ja antoisasti ihmissuhde eteni, kunnes hän joutui vaikeuksiin, joista hän ei pystynyt selviämään, Danny kertoo MTV.fin haastattelussa.

Muutama vuosi Armin kuoleman jälkeen, vuonna 2005, Danny erosi vuosikymmenten liiton jälkeen Liisa-vaimostaan. Syyksi erolle iskelmätähti kertoi eronsa tapahtuma-aikaan rakkautensa Armiin.

– Totta kai Armi on minulle eräs tärkeimmistä ihmisistä elämässäni, hän sanoo nyt MTV.fille.

Lue myös:

    Uusimmat