Dallas jäi suomalaistähtineen nollille – Vegas Golden Knightsin ruotsalainen sankarivahti jatkaa hurjassa vireessä

Vegas Golden Knights tasoitti voitot NHL:n läntisen konferenssin finaalisarjassa, kun joukkue voitti Dallas Starsin Suomen aikaa varhain keskiviikkoaamuna pelatussa toisessa ottelussa maalein 3-0.

Ottelun kaikki kolme maalia syntyivät toisessa erässä. Niistä vastasivat Paul Stastny, William Karlsson ja Tomas Nosek.

Illan hahmo oli 24 laukauksella pudotuspelien neljännen nollapelinsä torjunut Vegasin ruotsalaisvahti Robin Lehner, joka ei ole päästänyt maalia selkänsä taakse 131 minuuttiin.

Dallas voitti joukkueiden avauskohtaamisen maalein 1-0. Ottelusarjan kolmas kamppailu on ohjelmassa Suomen aikaa perjantaiaamuna kello 03.00.

Lindell   DAL 0+0 0 0 1 -   23.30

Tehopisteet, +-, jäähyt, laukaukset, aloitusvoitot/aloitukset, jääaika. Maalivahdit: torjunnat/laukaukset.