NHL-toimittajalla tiukka arvio Jesse Puljujärven paluuspekulaatioista: "Hiljentäkää vauhtia"

0:51
Jesse Puljujärvi on ollut harjoituskaudella hyvässä iskussa.

Jesse Puljujärven päivät NHL:n Edmonton Oilersissa pitivät olla luetut, mutta viime aikoina huhut hänen paluustaan ovat virinneet uudelleen.  

Puljujärvi pelasi kolme kautta Oilersissa, mutta hän palasi viime kaudeksi Oulun Kärppiin, jossa ura jatkuu edelleen. Puljujärvellä on kuitenkin sopimuksessaan NHL-pykälä. Oikeudet ovat edelleen Edmonton Oilersilla.  

Edmonton Journalin toimittaja Kurt Leavins otti kantaa Puljujärven tilanteeseen. Hän ei syty varauksettomasti ajatukselle, että Puljujärvi tuotaisiin takaisin Oilersiin Connor McDavidin rinnalle.

– Onko pienen otannan perusteella tilastoja, jotka tukevat ajatusta, että hän olisi tuottelias siinä. Mitä sanon siihen kaikkeen? Hiljentäkää vähän vauhtia.

Leavins muistutti, että Puljujärvi hylkäsi Edmontonin omasta päätöksestään, eikä päinvastoin.  

– Tiedän miten pelaajat ajattelevat. Vaatisi paljon vakuuttaa heidät. Enkä usko, että monet kannattajat hyväksyisivät sitä.  

Leavins heitti, että hän on itse antanut joskus potkuja alaisilleen, mutta ottanut heidät myöhemmin takaisin.  

– En ole 33 vuoteen palkannut kuitenkaan takaisin yhtään ihmistä, joka on lähtenyt itse. Olisitko sinä? 

Kokenut toimittaja sanoo, että Puljujärvi ansaitsee toisen mahdollisuuden, mutta ei millä tahansa hinnalla. Hänen lähteidensä mukaan laitahyökkääjä vaatisi noin 1,5 miljoonan dollarin arvoista sopimusta.  

Ken Holland ei voi maksaa sitä ”ehkä” -tapauksesta.  

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja