Cristiano Ronaldoko pelkkä maalinsylkijä? – voittomaalin alustus ihastutti valmentajan: ”Hän antaa meille enemmän itseluottamusta”

Juventus lukitsi paikkansa 16 parhaan joukossa Mestarien liigassa tiistaina, kun Cristiano Ronaldon täydellinen syöttö ja Mario Mandžukićin hyvin ajoitettu juoksu toi torinolaisille 1-0-voiton Valenciasta.

MAINOS

Mestarien liiga suorana C Moressa ja suoratoistopalvelussa

C More näyttää suorana lähetyksenä jokaisen Mestarien liigan ottelun

C Moren sivulle pääset tästä

Artikkelin videossa kooste tiistain huippuhetkistä

Serie A:n hallitseva mestari oli hakannut päätään Valencian puolustukseen, kunnes Juventuksen portugalilainen laitapuolustaja Joao Cancelo pelasi pallon Ronaldolle. Tämä pysäytti pelin, teki nopean vartaloharhautuksen pudottaen samalla Valencia-puolustajan kyydistä. Tämän jälkeen Ronaldon vasemmasta jalasta lähtenyt kova ja tarkka syöttö löysi Mandžukićin jalan, joka jatkoi pelivälineen verkkoon.

Maali katsottavissa alapuolella. Juttu jatkuu videon jälkeen.


– Valencialla on La Ligan paras puolustus. Heitä vastaan ei ole helppoa tehdä maalia, Juventuksen päävalmentaja Massimiliano Allegri totesi pelin jälkeen Reutersin mukaan.

– Joukkueemme on 90% sama kuin viime kaudella, mutta olemme nopeuttaneet syöttämistä ja suorittamista. Ronaldo antaa meille myös lisää itseluottamusta, Allegri lisäsi. 

Lue myös:

    Uusimmat