Cristal Snow kohtasi häntä koulussa kiusanneen henkilön kesken baari-illan: "Kunpa olisi päässyt sinne lapsuuteen takaisin"

14:35
Cristal Snow kertoi Viiden Jälkeen -ohjelmassa matkastaan New Yorkiin, joka oli suoraan kuin Hollywood-elokuvasta.

Cristal Snow kertoi Viiden jälkeen -ohjelmassa kirjoittamastaan lastenkirjasta, jossa käsitellään elämän tosiasioita. 

Viiden jälkeen -ohjelman maanantain (19.10.) erikoisvieraana nähtiin juontajana, käsikirjoittajana, näyttelijänä ja laulajana tunnettu Cristal Snow. Cristal saapui vieraaksi Penni Pähkinäsydän ja kauhea kadotuskakku -lastenkirjansa tiimoilta.

Kyseessä on hänen esikoisteoksensa, joka on ollut tekeillä jo 15 vuotta. Cristal kertoo lähetyksessä, että kirja sai alkunsa hänen kotiseudullaan Kankaanpäässä, mutta ura vei lopulta hänet maailmalle ja kirja on syntynyt pikkuhiljaa siinä sivussa. 

Vaikka lastenkirja vie mukanaan fantasiamaailmaan, niin tärkeimpänä sanomana siinä on  tosielämän liittyvät asiat. Kirjassa seikkailevat hahmot käyvät läpi todellisia ongelmia, kuten yksinäisyyttä, kiusaamista ja alkoholismia. Cristal toivoo, että vanhemmat ja lapset voisivat keskustella vaikeista asioista kirjan avulla. 

Cristal kertoo haastattelussa, että kirjassa tapahtuvat asiat ovat jokseenkin myös hänen omasta elämästään. Myös siinä seikkailevat hahmot ovat sieltä peräisin. 

– Pennin isä pohjautuu omaan isääni, Cristal paljastaa. 

Cristal on puhunut avoimesti julkisuudessa siitä, kuinka häntä koulukiusattiin lapsena. Ohjelman juontaja Joanna Kuvajaa kiinnostaa tietää, onko Cristal kohdannut aikuisiällä kiusaajiaan. 

Cristal kertoo, että kohtasi kerran kiusaajaporukkaan kuuluneen henkilön kesken baari-illan. 

– Kunpa olisi päässyt sinne lapsuuteen takaisin ja joku olisi sieltä noussut ja sanonut, että miksi näin tehdään. Sitä hetkeä ei kuitenkaan saa takaisin, Cristal pohtii. 

Minkälainen kohtaaminen oli? Entä minkä vuoksi Cristal Snow lähti 19-vuotiaana kotoaan Kankaanpäästä New Yorkiin? Katso koko haastattelu videolta. 


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja