Mainos

Cosmopolitan ja Seat suunnittelivat auton naisille – miten meni omasta mielestä?

Espanjalainen autovalmistaja Seat sekä maailmankuulu naistenlehti Cosmopolitan yhdistivät voimansa ja loivat auton, joka ottaa huomioon naiskuljettajien tarpeet muita autoja paremmin. Tai ainakin se oli ajatuksena.

Seat Mii -pikkuauton ympärille rakennettu konsepti julistaa "tyttöjen haluavan pitää hauskaa". Mii "ymmärtää hauskan ja pelottoman Cosmo-tytön feminiinin puolen ja elämäntyylin".

Seatin ja Cosmopolitanin mukaan auto on täydellinen spontaaneihin karaokesessioihin, vaatteiden vaihtamiseen viime hetkellä sekä dramaattiseen juoruiluun. Eli ilmeisesti kaikkea sitä, mitä nainen on autolta aina halunnut.

Auto on tietysti myös pieni, jotta sen hallinta ja pysäköinti olisi mahdollisimman helppoa. Ajovalot on muotoiltu näyttämään meikatuilta silmiltä. Violettina ja valkoisena saatavan auton sivupeilit ovat samppanjan väriset.

Miin Cosmopolitan-versio on varustettu yksilitraisella bensakoneella, joka tuottaa 75 hevosvoimaa. Vaihteisto on manuaalinen.

Auto esiteltiin viime syksynä Lontoossa (luonnollisesti catwalkilla) ja se saapuu myyntiin tämän vuoden alussa. Se on saanut osakseen paljon kritiikkiä naisia eriarvoistavan lähestymisensä vuoksi.

Lähde: Seat / CarBuzz 

***

1:45


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.