Coolit tennarityylit

Converse-tennarit pitävät pintansa muotimaailmassa. Millaisiin vaatteisiin tennareita kannattaa yhdistellä?

Wikihow.com neuvoo, miten saat tennistossuistasi kaiken irti. Seuraavat vihjeet ovat vain ehdotuksia. Oma tapa paras tapa!

Kuvien painantaa ja koristeluja

Jos käytät tasapohjaisia tennistossuja päivittäin, osta jalkaholvillesi tuki. Jalkaholvi on jalkaterän hieman ylöspäin kaartuva osa, ja se saattaa ärtyä tasapohjaisen kengän jatkuvasta käytöstä.

Käytä värejä rohkeasti, ja kehittele uusia yhdistelmiä. Jos jokin näyttää hyvältä, käytä sitä rohkeasti.

Hanki kesämuistotennarit: pyydä ystäviäsi kirjoittelemaan vanhoihin tossuihisi. Kikka toimii erityisen hyvin korkeavartisissa lenkkareissa. Kenkiin voi myös painaa kuvia kangasväreillä. Ompele kenkien varsiin nappeja tai liimaile niihin tekotimantteja.

Jos haluat koristella kengät, joista todella pidät, osta kaksi paria. Näitä voi käyttää ristiin: laita toiseen jalkaan koristeltu, toiseen tavallinen kenkä. Lisäksi sinulla on myös tallella suosikkiparisi täysin tuunaamattomana. Myös erivärisiä kenkiä voi käyttää samaan aikaan.

Erilaisia tyylivinkkejä

Farkut

Boheemi grungelook syntyy tennareista ja farkuista. Kokeile tunkea farkkua rennosti korkeavartisen tennarin sisään. Vanhojen farkkujen voit antaa roikkua tennarin päällä ja rispaantua lahkeesta. Tyyli sopii hengailuun, sukulaisvisiittiin ja shoppailukierrokselle.

Converset sopivat hyvin myös pillifarkkujen kanssa. Käytä rohkeasti vanhoja tai reikäisiä tennareita.

Hame ja legginsit

Tennarit tekevät hame ja legginsit -yhdistelmästä rennon. Jos tennarit ovat yksiväriset, yhdistä ne kirkkaisiin legginseihin.

Tyyli on tarpeeksi hienostunut kesäjuhliin, mutta sopii myös kaupungilla käyskentelyyn. Hae tyyliin lisää särmää käyttämällä henkseleitä tai isoa vyötä hameen kanssa.

Polvisukka

Polvisukat sopivat sekä shortsien että hameen kanssa. Kokeile myös shortseja ja yksiväristä t-paitaa raidallisten tai kuvioitujen polvisukkien kanssa. Rockhenkiset voivat käyttää eriparisukkia.

Polvisukat ovat kuumana kesäpäivänä oiva valinta, sillä ne ovat legginsejä viileämmät.

MTV3/Helmi/Maria Aarnio

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat