Conor McGregor käy UFC:n huippuottelun läpi hetki hetkeltä – "Se muutti koko ottelun suunnan"

6:40

UFC:n kevytsarjan titteliottelussa Habib Nurmagomedoville hävinnyt Conor McGregor palasi ottelun tunnelmiin omalla Instagram-tilillään.

McGregor jäi Nurmagomedovin lukon uhriksi ottelun neljännessä erässä ja joutui taputtamaan luovutuksen merkiksi. Nyt McGregor analysoi ottelun tapahtumat omasta näkökulmastaan Instagram-tilillään.

McGregorin mukaan ensimmäinen erä sujui tasaisesti, mutta Nurmagomedov otteli toisessa erässä erittäin viisasti, mistä irlantilainen antaa Nurmagomedoville tunnustusta. 

– Hän yllätti oikealla suorallaan, mikä muutti koko ottelun suunnan. Iskun jälkeen hän otti etäisyyttä, mikä oli viisas liike. Se kuuluu lajiin, joten siinä ei ollut ongelmaa. Hyvin pelattu, McGregor kirjoittaa.

– En kunnioittanut hänen pystyottelemistaan yhtään valmistautuessani otteluun, joten en harjoitellut sitä erityisesti. Sitä ei tule tapahtumaan uudestaan.

McGregor kokosi itsensä kolmanteen erään, mutta neljännessä erässä irlantilaisottelija teki omien sanojensa mukaan kriittisen virheen.

– Kamppailu-urani huonoimman erän jälkeen kolmas erä oli minun heiniäni. Neljännessä erässä palautumiseni ei ollut sillä tasolla, jolla sen olisi pitänyt olla. Ajauduin huonoon asemaan ja tein kriittisen virheen, mikä paljasti selkäni. Lopulta minut lyötiin rehellisesti.

Uusintaottelusta haaveileva McGregor lupaa valmistautua paremmin seuraavaan otteluun, jos sellainen saadaan järjestettyä.

– Tulen takaisin itseluottamus korkealla ja täysin valmistautuneena. Jos uusintaottelu ei toteudu heti, se ei haittaa, McGregor toteaa.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja