Habib Nurmagomedovin raju väite – uskoo UFC:n toteuttaneen Conor McGregorin bussihyökkäyksen: "Olen 70-prosenttisen varma"

UFC-tähti Habib Nurmagomedov uskoo vapaaotteluorganisaation osallistuneen Conor McGregorin bussiepisodin järjestämiseen puoli vuotta sitten. 

Pääkuvan videolla Tulosruudun kuvaa ottelun jälkeisistä tapahtumista. 

Habib Nurmagomedovin ja Conor McGregorin reilu viikko sitten käydyn UFC:n kevytsarjan titteliottelun jälkipyykki ei näytä laantuvan. Ottelun voittanut venäläinen Nurmagomedov kertoi venäläiskanava Channel 1:n haastattelussa lauantaina uskovansa, että vapaaotteluorganisaatio UFC oli järjestämässä McGregorin bussiepisodia. Asiasta kertoi mmamania.com-sivusto.

McGregor raivostui puoli vuotta sitten Brooklynissa järjestteyn mediatilaisuuden jälkeen ja heitti nokkakärryt Nurmagemedovin bussia päin. Bussissa oli sisällä olivat venäläisottelija ja hänen tiiminsä.

Nurmagemedovin mukaan reilun viikon takaista tappelua ei olisi tapahtunut ilman McGregorin hyökkäystä. Venäläinen uskoo UFC:n olleen mukana järjestämässä välikohtausta.

– Jälkikäteen ajateluna on niin paljon kysymyksiä, joihin minulla ei ole vastauksia. Tehtiinkö se kaikki tahallaan? Minun mielestäni bussivälikohtaus oli järjestetty UFC:n avulla. En voi syyttää heitä, mutta olen 70-prosenttisen varma, että he tekivät sen. 

Nurmagemedovin mielestä on erikoista, että McGregorin tiimi pääsi nopeasti paikalle ja kuvasi kaiken.

– Kaikki tapahtui puolessatoista tai maksimissaan kahdessa minuutissa. On tärkeää muistaa, että Barclays Center on todella iso, noin 20 000 katsojan areena. Hän (McGregor) kuitenkin tiesi tarkalleen, missä olimme.

– Miten hän tiesi? Miten he edes pääsivät areenalle 20-30 henkilön porukan kanssa? Älkää viitsikö.

Venäläinen kertoo saapuvansa vastaaviin tapahtumiin noin 20 tiimiläisensä kanssa. Brooklynissä häntä kuitenkin neuvottiin tulemaan paikalle yksin, vaikka muilla saman kortin ottelijoilla oli tiimi mukanaan.

Nurmagemedovin mielestä sattumia on liikaa.

– Conorilla ei ollut muka mitään tekemistä tämän mediatempun kanssa, mutta ne pellet johdattivat hänet ja kaikki muut sinne, missä meidän bussimme on. Olen urheilija, mutta myös viisas. Aivoni toimivat melko hyvin 15 vuoden ottelemisen jälkeenkin. Olen saanut monta iskua päähäni, mutta minulla on yhä aivot.

Ottelijoiden reilun viikon takaisen kohtaamisen alla keskusteltiin paljon juuri Brooklynin tapahtumista. Venäläisellä oli kova halu näyttää.

– Halusin ottelumme tapahtuvan, jotta voimme katsoa kuka on kuka. Kuka istuu bussissa ja kuka ei, voiton vienyt Nurmagemedov kertoi.

Lue myös:

    Uusimmat