Kehätuomari avasi suunsa: tästä syystä Conor McGregoria ei rangaistu rikkeistään Habib Nurmagomedovia vastaan

Vapaaottelija Habib Nurmagomedov kukisti Conor McGregorin reilu viikko sitten dominoivan esityksen jälkeen UFC 229 -tapahtumassa.

Pääkuvan videolla Tulosruudun kuvaa ottelun tapahtumista. 

Ottelun jälkeisenä aikana on puhuttu paljon kamppailun jälkeisestä kaaoksesta ja Nurmagomedovin uhkauksista jättää UFC, mikäli hänen joukkuekavereitaan rangaistaan. Itse kamppailun aikana monia faneja hämmensi kuitenkin se, että McGregor rikkoi sääntöjä useaan otteeseen saamatta rangaistusta kehätuomari Herb Deanilta.

McGregor rikkoi sääntöjä muun muassa ottamalla käsillään kiinni häkistä, tarttumalla Nurmagomedovin hanskasta ja potkaisemalla matossa vastustajaansa polvella.

Dean on nyt kommentoinut asiaa Instagram-tilillään. Kokenut kehätuomari muistuttaa videolla, että hänen tehtävänään ei ole vaikuttaa ottelun kulkuun puuttumalla siihen tarpeettomasti. Nurmagomedov dominoi McGregoria matossa, joten Dean ei kokenut tarvetta keskeyttää ottelua varoittaakseen McGregoria. Hän kertoo varoittaneensa irlantilaista vasta erien päätyttyä.

– McGregorin ja Habibin ottelussa Conorin tekemät rikkeet eivät vaikuttaneet Habibiin niin paljon, että olisi kannattanut puuttua tilanteeseen ja riskeerata viemällä pois hänen etunsa, toteaa Dean videon lopussa.

Nurmagomedov jatkaa voittonsa myötä UFC:n kevytsarjan mestarina.

Lue myös:

    Uusimmat