Mainos

CNN: Pommi-epäillyn vaimo itkee koko ajan – ei pysty puhumaan poliisille

Bostonin pommi-iskusta epäillyn Tamerlan Tsarnajevin yhdysvaltalainen vaimo ei ole toistaiseksi voinut puhua FBI:n kanssa miehensä mahdollisesta osallisuudesta iskuihin, kertoo yhdysvaltalainen uutiskanava CNN.

Tamerlan Tsarnajev kuoli poliisin piirityksessä. Hänen eloon jäänyt veljensä Dzhohar Tsarnajev on kertonut rikostutkijoille, että hänen isoveljensä johti viimeviikkoisten iskujen tekoa.

CNN:n haastattelema lakimies kertoo, että Tamerlan Tsarnajevin 24-vuotias vaimo Katherine Russell sai vasta uutisista tietää, että hänen miestään epäillään osalliseksi iskuun.

Pariskunnalla on 2-vuotias tytär.

– Hän on hyvin stressaantunut ja itkee koko ajan, sanoo Russellin lakimies Amato deLuca CNN:n haastattelussa.

– Minun ymmärrykseni mukaan hän ei tiennyt iskuista mitään ennen kuin kuuli niistä uutisissa, deLuca sanoi.

– Suoraan sanottuna koko perhe on sekaisin. He ovat hyvin järkyttyneitä tapahtuneesta. Heidän elämänsä on muuttunut lopullisesti, sanoo deLuca.

Kotiväkivallasta pidätys

CNN:n mukaan pari meni naimisiin kesäkuussa 2010. Vajaa vuosi aiemmin Tamerlan Tsarnajev pidätettiin syytettynä tyttöystävän pahoinpitelystä. Poliisiraportissa ei ollut tytön nimeä, eikä poliisi vahvista, että kyseessä olisi Katherine Russell.

Poliisiraportin mukaan hätänumeroon 911 oli soittanut hysteerinen nainen, joka sanoi poikaystävän hakkaavan häntä. Tsarnajev sanoi kuulusteluissa, että tyttöystävä oli huutanut hänelle, koska epäili, että Tsarnajevilla on toinen nainen. Tsarnajev myönsi lyöneensä tyttöystävää poskelle.

Pari asui erillään, tytär isänsä kanssa

Katherine Russell oli alun perin kristitty, mutta kääntyi muslimiksi naimisiin mentyään. CNN:n mukaan pariskunta asui erillään.

Katherine Russell asui vanhempiensa luona Rhode Islandissa ja teki töitä lähihoitajana. Lakimiehen mukaan 2-vuotias tytär asui isänsä kanssa, koska Russell teki töitä seitsemänä päivänä viikossa.

– Katy - hänen perheensä kutsuu häntä sillä nimellä - teki paljon töitä. Hän lähti aikaisin aamulla ja tuli takaisin myöhään illalla, sanoo lakimies deLuca CNN:lle.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.