Mainos

Miehen vene ammuttiin seulaksi Bostonin ajojahdissa – nettikampanjat apuun

Useilla nettisivuilla on aloitettu rahankeräyskampanjoita, joilla yritetään kerätä varoja yhdysvaltalaisen Dave Henneberryn uuteen veneeseen. Henneberryn vanha vene tuhoutui, kun poliisi otti kiinni Bostonin pommi-iskuista epäillyn Dzhokhar Tsarnajevin varhain lauantaina Suomen aikaa.

19-vuotias epäilty piileskeli pakonsa aikana Henneberryn omistamassa moottoriveneessä, joka oli miehen talon takapihalla Watertownin esikaupunkialueella. Kun Henneberry huomasi Tsarnajevin makaavan veneensä pohjalla, hän ilmoitti havainnostaan välittömästi viranomaisille.

Vene tuhoutui epäillyn ja poliisin välisessä tulitaistelussa. Tiedotusvälineiden mukaan vene, joka oli Henneberryn ilon ja ylpeyden aihe, oli arvoltaan noin 50 000 dollaria (noin 38 000 euroa).

Nyt usea nettisivusto ja Facebook-ryhmä yrittää kerätä rahoja lahjoittaakseen miehelle uuden veneen. Esimerkiksi Crowdtilt-sivustolle perustettuun "Korjataan David Henneberryn vene" -kampanjaan on lahjoitettu jo yli 5 000 dollaria (noin 3 800 euroa).

Dzhokhar Tsarnajevia ja hänen veljeään Tamerlania epäillään viikko sitten tapahtuneista Bostonin maratonin pommi-iskuista, joissa kuoli kolme ja haavoittui 200 henkilöä.

(MTV3 - AFP)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.